A halálra ítélt kutya rájön, hogy éppen örökbe fogadták — a reakciója a legjobb dolog a világon

Sokat írtunk már arról, hogy az örökbefogadás milyen hatást gyakorolhat egy menedékhelyen élő kutya életére. – de ezek a szavak elhomályosodnak, amikor saját szemünkkel látjuk a féktelen örömöt.

Egy ideig ennek az édes, de félénk kutyának, Benny-nek, fogalma sem volt arról, hogy mi vár rá a jövőben. Sőt, azt sem tudta, hogy milyen közel is járt ahhoz, hogy az élete véget érjen.

A Carson Animal Care Center lakója volt Gardena-ban, és csak annyit tehetett, hogy ült és várt, hogy jöjjön valaki, és megmentse. Várt is türelemmel hétről-hétre – sikertelenül. Majd egy nap minden megváltozott! 

A hónap elején Bennyt végül egy szerető család örökbefogadta. A reakciója, amikor rájött, hogy mi is történik valójában? Megfizethetetlen.

Míg Benny története pozitívan alakult, sajnos több ezer olyan kutya van menhelyeken, akik kétségbeesetten várják, hogy valaki értük menjen.

Az alábbi videóban megnézheted Benny reakcióját, amikor új gazdája hazaviszi. Annyira örömteli és izgatott, hogy szaladva hagyja el a menhelyet.

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3photo thread: https:>

Közzétette: Saving Carson Shelter Dogs – 2015. december 10., csütörtök

Ha új családtagot szeretnénk, segítsünk az otthontalan állatoknak, és mentsünk meg egy életet a helyi menedékhelyről!
Oszd meg Benny csodálatos történetét másokkal is!
betöltés...