Amikor azt mondták ennek a német dognak, hogy nem úszhat, a gazdájának hisztérikus módon reagált

Ha van gyermeke, akkor pontosan tudja, milyen makacsok tudnak lenni. A legtöbbször általában azt teszik, amit mondunk nekik, hogy NE tegyék, sőt olykor túllőnek a célon.? Néha a háziállatok, például a kutyák is ugyanazt csinálják.

Ez a német dog, Max is pontosan ezt tette.

Max nagyon szeretne úszni, de gazdája nem engedi meg neki. Miért? Mert ez a süket kutya nem fürödhet, hiszen műtét utáni dresszt visel. De amikor a gazdija nemet mond, elkezd ‘vitatkozni’…

A legjobb az, hogy Max rendkívül intelligens, és úgy tűnik, mintha képes lenne szájról olvasni és megérteni a jelnyelvet is.

Miközben gazdájával továbbra is ‘vitatkoznak’, Max egyre közelebb araszolgat a medence széléhez.? Az egész az arcára van írva, és hallani is lehet, hogy nagy a kísértés… csak egy dolgot szeretne, méghozzá fürödni.

Max mosolyt csal az arcomra, ahogy a gazdájával ‘leáll vitatkozni’. Annyira édes, hogy nehéz neki nemet mondani, de ebben az esetben muszáj volt.

Reméljük hamar meggyógyul Max, és leveheti a dresszt. Biztos vagyok benne, hogy boldogan fog belecsobbani a medencébe! Nézd meg az alábbi videóban, milyen szófogadó ez a kutya, még a legnagyobb kísértés ellenére is.

https://rumble.com/v3444m-deaf-great-dane-argues-about-not-going-for-a-swim.html

Nagyon aranyos, ahogyan próbál kommunikálni a tulajdonosával, és mennyire kitartó, amikor valamit akar. Ha neked is tetszett, akkor oszd meg barátaiddal is!
betöltés...