A mókus minden nap megjelenik az ablak előtt — 8 év múlva, a család végre megérti, hogy mit is akar mutatni nekik

Közismert dolog, hogy az állatok könnyen kötődhetnek az emberhez, és szoros kapcsolat alakulhat ki. Még az olyan állatok is, amelyek általában nem háziasítottak, de mégis kötődnek egyes személyekhez.  Ez a mókus egy hosszú életű barátságot kötött azokkal, akik megmentették az életét.

2009-ben Brantly Harrison és családja megmentett egy 4 hetes mókust, miután súlyosan megsérült egy bagoly támadástól. A szegény mókus rossz állapotban volt, de a család hazavitte a dél-karolinai házába, és ápolták, míg fel nem épült.

A család Bellának nevezte el. Gyümölccsel, dióval etették, és biztonságban tartották, amíg 2010 tavaszán készen állt arra, hogy visszatérjen a vadonba. Azt gondolták, hogy soha többé nem fogják látni az aranyos mókuskát, de tévedtek.

Bella az elmúlt 8 évben rendszeresen visszatért, hogy meglátogassa az életét megmentő családot. Az ablak előtt állt arra várva, hogy valaki észrevegye. Annyira barátságos volt a családjával, hogy még a kertben is együtt élvezték a természetet és egymás társaságát.

“Bella a bejárati ajtó előtt ül, arra várva, hogy valaki észrevegye, hogy látogatást tett. Még az étkező ablakához is odaugrik, hogy jelezze ittlétét.”

Bella a család részévé vált, és szeret időt tölteni az ember barátaival. Egy nap, azonban meglepődött a család, amikor a mókus sérült lábbal jelent meg az ajtójuk előtt!

Nyilvánvalóan tudta, hogy biztonságban lesz a családjával. Bellát ismét befogadták, és megkapta a szükséges ellátást. Ahogy Bella készen állt a vadonba való visszatérésre, a rehabilitációs ketrecébe néztek, és egy hatalmas meglepetés várta őket.

Bella három kicsit hozott a világra. A család nem is lehetett volna ennél boldogabb, hogy a mókus, akit egyszer megmentettek, most náluk adott életet saját kicsinyeinek.

Bella egyértelműen meg akarta osztani családjával ezt a nagyszerű, új fejezet kezdetét az életében. Tudta, hogy gondoskodni fognak róla, és a kis mókusokról, amíg készen nem állnak a szabadba való visszatérésre.

Ha tetszett Bella csodálatos története és az emberekkel való kapcsolata, akkor oszd meg barátaiddal is ezt a történetet.

betöltés...