Ez a csaliként használt kutya annyira lehangolt volt, hogy még a fejét sem emelte fel — majd MINDEN megváltozott!

Ezt a kutyát csaliként használták kutyaharcoknál.

A texas-i SPCA megmentői legalább 14 olyan kutyára bukkantak augusztusban, amelyeket harcoltatásra használtak.

Az egyik megmentő, Madeline Yeaman, amint a helyszínre érkezett, minden kutya örömmel ment oda hozzá, nyilvánvalóan figyelmet és szeretetet akartak.

Minden kutya, kivéve egy. Ekkor vették őt észre; Súlyosan ki volt száradva, girhes volt… közel állt a halálhoz. Egy óriási nyakörv volt a nyakán, és egy nehéz lánccal egy régi kocsi tengelyéhez volt kötve. Semmi menedéke nem volt a nap elől.

Gwen a méretéhez képest sovány és törékeny volt. Rosszul bántak vele, és súlyosan alultáplált volt.
Az SPCA személyzetének volt a feladata, hogy kimentsék ebből a szörnyű helyzetből, és egy jobb környezetbe vigyék, amire Gwennek nagy szüksége volt.
Olyan rossz állapotban volt, hogy szinte mér ahhoz is túl gyenge volt, hogy mozogjon! Időbe telt, hogy felálljon, szinte csak ülni akart. Az állatorvos is teljesen megdöbbent a kutya egészségi állapota miatt.
A megmentők által elnevezett Gwen elkezdte megkapni a szükséges orvosi kezeléseket, hogy visszanyerje egészségét. Az orvosok első lépése az volt, hogy lemossák a repedezett és sebes bőrét, amely fertőzött és bolhás volt.

Gwen több vérátömlesztést is kapott, valamint ételt és vizet.

 Ahogy teltek a napok, Gwen visszanyerte erejét. Már nem volt letargikus és csöndes. Most már minden embert farokcsóválással és mosollyal üdvözöl. 
Ahogy a teste gyógyul, Gwen személyisége is elkezdett ragyogni. Élvezi a külvilágot és az emberi szeretetet, figyelmet mindazoktól, akikkel találkozik. Gwen nagyon szeretni való, és a legjobban a szabadban eltöltött időt élvezi.
Tekintsd meg Gwen csodálatos történetét az alábbi videókban!

Gwen egy igazán boldog és egészséges kutya! Köszönjük a csodálatos megmentőinek azt a sok szeretetet és törődést!

Gwen has an announcement! <3

Each day Gwen’s beautiful smile warms our heart! She has come a long way from being the lonely, skinny, and scared dog we first met on that hot summer day. Gwen is now at a healthy weight, loves to play, and has a shiny coat that would make most girls jealous. The best part of this update is that as of today, Gwen is available for adoption! None of this would be possible without you, so please help us on our mission to save more animals like Gwen by making a donation to the SPCA of Texas on September 22, 2016 during North Texas Giving Day. Thank you for your #NTXGivingDay support!

Közzétette: SPCA of Texas – 2016. szeptember 15., csütörtök

Gwen is ready to find her forever home. <3

It’s hard to believe that Gwen is the same dog we met almost 2 months ago. She was so thin and defeated the day we met her, her recovery is nothing short of remarkable. Her kindness is one of the many things that we love most about her; even after everything she endured she still loves people so much. Gwen is here today, available for adoption and looking for her forever home, because of your support. When you donate to the SPCA of Texas you are helping animals like her get a second chance at life. Please continue to show your support tomorrow during North Texas Giving Day, starting @ 6 a.m. #NTxGivingDay

Közzétette: SPCA of Texas – 2016. szeptember 21., szerda

Oszd meg Gwen nagyszerű felépüléséről szóló történetét barátaiddal is!
betöltés...