Elhagyatott kutyát találtak egy fához kötözve, mellette egy szívbemarkoló üzenettel. “Valakinek, aki szeretni fogja”

Ezt a kutyát teljesen magára hagyták a hidegben, méghozzá kikötve.

Amikor a tulajdonosok már nem tudnak felelősséget vállalni a kutyájukért, akkor az a legjobb, ha mentőszervezethez vagy menedékhelyre viszik őket, és nem kidobják valahol őket az utcán!

Sajnos Duke, egy két éves amerikai buldog gazdája pont így tett.

Duke-ot a baltimore-i Patterson parkban kötötték ki egy kis kutyaeledellel és a kedvenc csontjával.

Duke-ot egy Stephanie Dagenhart nevű hölgy látta meg, miközben saját kutyáit sétáltatta a parkban.

A kutya reszketett a hidegben, és mivel senki sem volt a közelben, Stephanie azonnal kapcsolatba lépett a BARCS állatmenhellyel. Míg várta a segítséget, addig ott maradt, hogy ne legyen egyedül Duke.

Stephanie a facebook oldalán is megosztotta a történteket, mert egyszerűen nem akarta elhinni, hogy valaki képes volt ezt tenni ezzel a kutyával, és azért is, hátha valaki felismeri Duke-ot.

 
Nagy meglepetésére a közösség hamarosan válaszolt a Facebook posztjára, és hamarosan törölközőkkel, takarókkal és jutalomfalattal érkeztek a helyszínre.
Duke-ot hamarosan a BARCS-ba szállították, ahol várnia kellett néhány napot mielőtt adoptálásra kerülhet.
 
Annak ellenére, hogy miken ment keresztül, Duke hamarosan örök otthonra fog találni, hiszen története gyorsan elterjedt. Megmentése után nem sokkal, már többen is jelezték szándékukat az örökbefogadáshoz.

Az alábbi videóban megtekinthetjük Duke történetét.

Dog tied to tree on a cold day rescued by neighbors

Incredible how the community came together to help Duke. Hopefully he's going to a great home. Great work #PattersonPark neighbors and BARCS Animal Shelter!More on Duke and his rescuer –> https://www.abc2news.com/news/region/baltimore-city/multiple-adoption-applications-for-abandoned-dog-tied-to-tree-and-left-in-patterson-park

Közzétette: Mallory Sofastaii – 2018. január 16., kedd

Stephanie Dagenhartnak és a BARCS-nak köszönhetően Duke örök, szerető otthonra talált!

Ne feledjük, hogy mindig van megoldás, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk gondozni kedvencünket. Ne hagyjuk magukra őket!

Oszd meg Duke történetét barátaiddal is!

betöltés...