A beteg, bántalmazott kóbor kiskutya mindaddig szomorú volt a menhelyen, amíg újra nem találkozott a tűzoltóval, aki megmentette az életét

Egy Chunkie nevű kiskutyát tulajdonosa elhagyta, és nyomorúságos életet élt. De egy nap minden megváltozott egy tűzoltónak köszönhetően.

Mike éppen az utcán sétált, amikor meglátta, hogy egy kölyök egy oszlophoz van kötve. Nagyon esett az eső, de senki sem törődött vele. A kölyköt elhagyták, egyedül volt, és látszólag nagyon elhanyagolták.

Mike várt egy darabig, hátha felbukkan a tulajdonos, de miután senki nem jött a kutyáért, úgy döntött, hogy kézbe veszi a dolgokat.

Mike Thawley, aki a sacramentói tűzoltóságnál dolgozik, elvitte a kölyköt a tűzoltósághoz, ahol megmosta, és megbizonyosodott arról, hogy rendben van.

Miután Chunkie, ahogy a tűzoltók elnevezték, jobban érezte magát, Mike elvitte a helyi Front Street menedékhelyre. Remélte, hogy gyorsan megtalálja szerető otthonát, de nem telt el sok idő, mielőtt újra találkoztak.

Csak egy nappal később Mike visszament a menedékhelyre, hogy meglátogassa Chunkiet. A találkozás mágikus volt! Az a pillanat, amikor Chunkie rájön, hogy a mentőangyala megérkezett, csodálatos.

A tűzoltó hazament, hogy megbeszélje a családjával a kutyus esetleges örökbefogadását. Reméljük Chunkie hamarosan örök, szerető otthonra talál, remélhetőleg a tűzoltó, a megmentője által!

Nézd meg ezt a szívmelengető  videót!

Oszd meg Chunkie szívmelengető történetét másokkal is!

betöltés...