Egy kóbor kutya túl beteg ahhoz, hogy menedéket keressen az eső elől — Most nézd meg, amikor egy hős közbelép

“Amikor megtaláltuk Millie-t, képtelen volt felállni; az esőben, az út szélén volt összerogyva. Túl beteg volt ahhoz, hogy felálljon és menedéket keressen az eső elől.” – írja az Animal Aid Unlimited, India.

“Gyanítottuk, hogy halálos kimenetelű pyometrája van. A pyometra, vagyis a méh gennytömlővé alakulása nem önálló betegség, számos más betegség szövődményeként jelentkezik. Valamennyi alapbetegségre jellemző, hogy megakadályozzák a méhben termelődő váladék távozását. Nagyon veszélyes és gyakori betegség. Ha a fertőzés nincs kezelve, az állat halálához vezethet.”

Amikor megérkeztek, hogy segítsenek rajta, nagyon erősen esett az eső, és Millie arckifejezésén fájdalom és tehetetlenség volt. A mentőcsapat egy pléddel betakarta, és azonnal elvitték a legközelebbi állatkórházba, hogy minél hamarabb megkapja a megfelelő kezelést.

Millienek sürgős műtétre volt szüksége, különben nem élte volna túl. Másnap a műtét után úgy tűnt, hogy jobban érzi magát, de még mindig több hétre volt szükség, hogy a fertőzés véglegesen elmúljon és hogy teljesen meggyógyuljon.

Ha az Animal Aid Unlimited akár csak egy kis idővel később talál Milliere, a történetnek sokkal rosszabb vége lehetett volna! Köszönjük nekik, és a csodálatos orvosi személyzetnek, hogy Millienek adatott még egy esély egy boldog és egészséges élethez.

Nézd meg csodálatos felgyógyulását, és ha tetszett, oszd meg barátaiddal is Millie történetét!

Minden állat megérdemel egy második esélyt, és szerencsére vannak jó emberek akik segítenek ebben!

betöltés...