Ezek a kutyák egész életüket láncon töltötték — Most tartsd rajtuk a szemed, amikor megérkezik a segítség

Nagyon sok olyan kutya van, mint Oreó, aki folyamatosan meg van láncolva a szabadban és alig, vagy szinte semmi mozgástere nincs.

Mindezeket a kutyákat szem előtt tartva létrehoztak egy szervezetet, hogy segítsenek nekik jobb életet élni.

Az Unchain Dogs arra összpontosít, és küldetésüknek tekintik, hogy a kutyák jobb életet élhessenek olyan ingyenes szolgáltatásokkal, mint például a rendszeres oltás, ivartalanítás ha szükséges, és akár még kerítést is építenek, hogy biztonságos helyen, szabadon tudnak mozogni. Amikor rátaláltak Oreóra és Mamára, a kutyák reakciója szinte túl sok volt. Együttéreztek a két kutyával, és tudták, hogy szükségük van rájuk.

Építettek egy erős kerítést, hogy szabadon tudjanak játszani, és ne legyenek mindig megkötve. Amikor Oreó és Mama új otthonukba kerültek, annyira izgatottak voltak, hogy nem tudták abbahagyni a rohangálást. Farokcsóválva és tele energiával szaladgáltak, és az Unchain Dogs csapata tudta, hogy segítségükkel sokkal boldogabban élik majd napjaikat.

A szervezet határozottan úgy érzi, hogy fel kell hívni a figyelmet az állatok jobban tartására és ápolására, de olyan módon, amely nem ítéli meg az állatok tulajdonosát. Próbálnak segíteni abban, hogy az állat és tulajdonosa között erősebb legyen a kötelék, és ezzel másokat is inspirálni.

Az olyan kutyák, mint Oreó és Mama boldogsága, és annak a tudata, hogy a gazdájuk, Belinda jobban tud gondoskodik róluk, boldog eredmény mindenkinek!

Az alábbi videóban megtekintheted ennek a csodálatos szervezetnek a munkáját, és eredményképpen ennek a két kutyának a boldogságát az új otthonukban!

Ha tetszett a videó, oszd meg barátaiddal is!

betöltés...