A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik — nézd meg mi történik ezután

Gondolj a legédesebb, legaranyosabb állatra, akit valaha is átöleltél. Mi az első állat, ami eszedbe jut? Egy kutya? Egy macska?

Nos, tipikusan ez a helyzet, de ez a történet nem cuki kutyáról vagy macskáról szól. Inkább egy olyan állatról, amire senki sem gondolna… Egy gepárd.

Bár vadon élő állatok, a gepárdok, mint például Eden is könnyen összetéveszthetőek egy imádnivaló és szerető háziállattal. De Eden nem volt mindig ennyire gyengéd, ahogyan Dolph Volker is elmondja, aki először 2014-ben találkozott vele.

Volker Dél-Afrikában kezdett önkénteskedni a Cheetah Experience-ben, amikor először találkozott Edennel. Az elején nem sok időt töltöttek el együtt. Sőt, valójában úgy tűnt, hogy semmit sem akar Volkertől. De amikor a következő évben visszatért, minden megváltozott.

Időbe telt, amíg Eden megnyílt, de amikor ez megtörtént, a kettő elválaszthatatlanná vált. Dolph szerint ő a legbarátságosabb gepárd, akit valaha is látott. Odabújik hozzá, és elárasztja puszival.

“Az idő elteltével egyre kényelmesebben, biztonságosabban érezte magát velem, és  egyre inkább úgy bánt velem, mint egy másik gepárddal, amely magában foglalta az ápolást, harapdálást, dorombolást, játszást és a mellettem való pihenést. Meglepődtem azon, hogy sokkal interaktívabbak és ragaszkodóbbak a gepárdok az átlagos házimacskáknál “– írta Volker a YouTube-on.

Dolph megtiszteltetésnek érzi, hogy Eden ennyire közel engedi magához. Szerintem ez annyira csodálatos! A videóban láthatjuk, hogy mennyire megbíznak egymásban, és ez nagyon értékes, szép dolog a mai világban.

Ha szerinted is csodálatos a kettejük kapcsolata, akkor oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

betöltés...