Egy hűséges kutya napokat várt azon a helyen, ahol a gazdája azt mondta, hogy “marad” — majd végre valaki közbelép

Szerintem sokan egyetértenek azzal, hogy a kutyák a leghűségesebb lények a világon. Mindig örömmel és boldogan fogadnak minket. Rendkívül engedelmesek, különösen, ha megfelelően vannak tanítva. Arról nem is beszélve, hogy nagyon intelligensek! De egyes emberek a kutyák hűségét kihasználják… és néha a legkegyetlenebb módon.

Moszkvában egy kutya megtapasztalta az emberi hűtlenséget, amikor a tulajdonosa egy járdán hagyta őt, és azt mondta neki, hogy “maradjon”.

Sajnos a kutya nem tudta, hogy a tulajdonosa soha többé nem fog visszatérni …

Egy férfi Moszkva utcáin, egy járdán hagyta kutyáját, utasítva, hogy “maradjon”. A hűséges kutya szót is fogadott, és még egy héttel később is várta, hogy vissza térjen gazdája. Ekkor Elena Kniazeva úgy döntött, hogy tennie kell valamit.

Elena elvitte a kutyát, akit Luke-nak neveztek el, egy közeli menedékhelyre. Bár először nyugtalan volt, de nagyszerű személyisége megmutatkozott, miután találkozott a többi kutyával. Úgy nézett ki, hogy nagyon hamar barátokat szerzett.

Luke egyik új barátját, Dennist, az anyjával és testvéreivel egy építési területen találták. Sajnos valaki kegyetlenül levágta az anyja füleit, és egyik testvérét holtan találták. Dennisnek volt egy lábsérülése, amelyet szerencsére egy állatorvos kezelésbe vett.

Annak ellenére, hogy Dennis sántikál és Lukenak nem volt valami boldog múltja, a két kölyök nagyon egymásra talált. Nagyon jól kijönnek egymással, és együtt indulnak egy nagy kalandra Kanadába, hogy megtalálják örök otthonukat.

A Cause 4 Paws Toronto jószívűen befogadta őket, és elhelyezték őket egy örökbefogadási programban, ahol újra boldogságra találhatnak az új életükben még akkor is, ha 4.600 mérföldnyire vannak attól az országtól, ahonnan jöttek.

De előbb még el kellett jutni oda. Szerencsére Luke csak öt éves volt, Dennis pedig négy, így még sok idejük maradt a játszásra és egy boldog életre. Éppen ezért a Cause 4 Paw pénzt gyűjtött a GoFundMe kampányon keresztül utazásukhoz.

Luke még mindig emlékezett arra, hogyan kell “maradni”, de remélhetőleg a jövőben senki sem fogja ezt ellene használni. A játékos és szerető természete minden bizonnyal el fogja nyerni a gondoskodó családok szívét Torontóban. Valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy valaha elhagyja Oroszországot, de most már boldogan nézhet a jövője felé!

Luke és Dennis kétségtelenül nehéz helyzetben voltak, amikor megtalálták őket, de hála a menedékhelynek és a Cause 4 Paws Torontónak, a jövőjük napról napra fényesebbé válik.

Oszd meg Dennis és Luke utazását barátaiddal is!

betöltés...