A kutya szinte megőrül, miután egy táskát visz az ajtóhoz — Amikor a gazda belenéz, azonnal segítségért rohan

Azok az anyák, akik úgy érzik, hogy nem állnak készen az anyaságra, gyakran drasztikus intézkedésekhez folyamodnak, hogy megszabaduljanak a gyermektől. Nem érdeklik, mi történik a gyermekükkel. De ez a kutya gondoskodott egy bébiről, és azt akarta, hogy biztonságban legyen.

Gumnerdnek van egy kutyája, aki Pui névre hallgat, és nagyon szeretnek sétálni. Pui az a fajta kölyök volt, aki egyedül is elmehetett, hogy felfedezze a környéket, hiszen mindig hazatért.

Tehát nem volt szokatlan, hogy Pui egyedül indult el felfedezni. Útja során elment egy szemétlerakó mellett, ahol talált egy fehér műanyag zacskót. Hogy mi volt benne? Egy baba.

De Pui ezt nem tudta. Nyilván a szaglása, az ösztöne késztette arra, hogy a szájába vegye és hazavigye a zacskót.

Miután hazaérkezett, Pui érezte, hogy bármi is van a táskában, kétségbeesetten segítségre volt szüksége. Óvatosan letette, és elkezdett ugatni, mint egy mániákus, hogy valaki figyelmét felkeltse.

Az ugatásra megjelent Gumnerd unokahúga, hogy megnézze mi ez a zűrzavar. Megdöbbent a kutya felfedezése láttán!

A táskában egy újszülött kislány volt, amelyet egy anya szörnyű módon megpróbált eldobni. A kislány koraszülött volt, és nagyon rossz állapotban volt. De még mindig lélegzett, és a köldökzsinórja egy része is még meg volt.

Egyszerűen szörnyű belegondolni, hogy mi történt volna, ha Pui nem talál rá azon a napon. Egy igazi hős!

Ha szerinted is egy igazi hős Pui, akkor oszd meg történetét barátaiddal is! 

betöltés...