Cicákat mentettek meg egy elhagyatott mosógépből — Hetekkel később egy meglepő hívást kap a menhely

Egy édes cica családot mentettek meg és újraegyesítettek egy virágüzlet csodálatos munkatársai.

Egy napon, egy igen szokatlan helyen felfedeztek négy kiscicát és anyjukat; egy elhagyatott mosógépben egy virágüzlet kertjében.

Az aranyos szőrcsomókat a virágüzlet egyik alkalmazottja látta meg, aki segítségként azonnal hívta a The Mayhew Animal Home-ot.

“A virágüzlet munkatársa hívott minket, miután négy kiscicát és az anyjukat észlelte kimászni a mosógépből. Amikor a kiscicák elérik az öthetes kort, elkezdenek többet mozgolódni, és ekkor vették őket észre.” -mondta Tania Mazzoni, a Mayhew Animal otthon alkalmazottja.

“Amikor megérkeztünk, összegyűjtöttük a kiscicákat, és alaposan ellenőriztük a mosógépet és a kertet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy meg van az egész család…  Mind a négy cica hozzánk került, ahol egy kényelmes és meleg kuckót kaptak, és klinikánk alapos egészségügyi ellenőrzést végzett. Szerencsére nagyon jó állapotban voltak.”

A kiscicák nemcsak sok szeretetet kaptak, hanem neveket is. Daz, Ariel, Persil és Surf. Persze a cicamama is megkapott minden szeretetet és ápolást.

A Mayhew Animal Home azt mondta, hogy bár úgy tűnhet, furcsa, hogy egy mosógépben találták őket, elég gyakori, hogy az anyukák ilyen helyen hozzák világra kicsinyüket, hogy biztonságban legyenek.

A mosógép belseje melegséget és menedéket biztosított az egész családnak. Az anya rendkívüli munkát végzett a picik védelme érdekében, amíg egy kicsit idősebbek lettek és jobban meg tudják védeni magukat.

A család csodálatosan érezte magát, amikor egy napon, csak néhány héttel később az otthon egy meglepő hívást kapott.

“Megdöbbentünk, amikor a virágüzletből hívtak, miszerint találtak még egy cicát, aki szerencsére jól volt.” – mondta Mazzoni.

A család utolsó tagját is magukhoz vették, akit Fairy-nek neveztek el.

Az öt testvér, Daz, Ariel, Persil, Surf, Fairy és az anyukájuk végül újra együtt voltak. A megfelelő orvosi ellátást követően nevelőszülőkhöz kerültek, ahol mindannyian megtanultak szocializálódni, hogy minél hamarabb szerető otthonra találjanak.

A család nagyon jól van! Daz-t és Ariel-t már örökbe is fogadták!

Ha ez az édes macskacsalád története felmelegítette szívedet, akkor oszd meg barátaiddal is!

Az alábbi rövid videóban egy cica reakcióját láthatod egy mosógépre.

betöltés...