Egy 14 éves fiú ment meg egy autóból kidobott macskát. Azóta a hálás cica nem mozdul a fiú mellől

Gavin Orlowski, Grand Rapids, Michigan, éppen az édesanyjával, Erin Brownnal haladt át egy hídon, amikor egy szörnyűségnek voltak szemtanúi. Az előttük lévő furgonból valaki kidobott egy szürke macskát az ablakon. De mielőtt azonosítani tudták volna a furgont, eltűnt a forgalomban.

Ahogy Gavin kiszállt az autóból, a rémült macska elkezdett az autók között rohangálni. Mire Gavin elterelte a forgalmat, a macska már a felüljáró fele vette az irányt. Szerencsére sikerült megragadni és visszavinni az autóhoz, mielőtt elütötték volna.

Az ijedt macska annyira traumatizált volt, hogy Gavin kabátjában kapaszkodott, és nem volt hajlandó elhagyni az oldalát. A karmai leszakadtak, és az esés közben megsebesült a háta. Gavin és az édesanyja úgy döntött, hogy elviszik a BluePearl Állatkórházba.

A Facebook-on egy barát felajánlotta, hogy fedezi az állatorvosi költséget. Szerencsére a macskának egyéb sérülése nem volt és jó egészségben volt. Gyorsan felépült.

Gavin és az édesanyja végül örökbefogadták a macskát, aki csatlakozott hozzájuk és Rocko-hoz, a kutyájukhoz. A történethez illően Lucky-nak nevezték el. Még mindig nem értik, hogy a furgon vezetője hogy volt képes ilyet tenni, hiszen elajándékozhatta vagy elengedhette volna a macskát, ahelyett, hogy kidobta szegényt az autóból egy forgalmas hídon. Sajnos, a helyi WZZM TV-állomás szerint ez csak egy eset a sok közül, amikor állatokkal való visszaélés történik. Sokat közülük be sem jelentenek.

Szerencsére Lucky története boldog véget ért!

Oszd meg ezt a történetet és segítsünk más állatoknak is!

betöltés...