Az újonnan örökbe fogadott kutya nem hagyta abba a morgást — majd a tulajdonos egy félelmetes felfedezést tesz

Egy kutya, akit senki nem akart és majdnem elaltattak, figyelmezteti az új tulajdonosát és környékét egy potenciálisan veszélyes gázszivárgásra.

“Ő a mi hős kutyánk, mert nem tudjuk, hogy mi lett volna a végeredmény ha ő nincs.” – mondta Kailey tulajdonosa, Suzy Chandler.

Mielőtt Kailey szerető családba került, hosszú időt töltött egy sintértelepen. Minél hosszabb ideig volt Kailey az elszigetelt és magányos helyen, annál nagyobb volt az emberek iránt való óvatossága.
Szerencsére az egyik család úgy döntött, hogy ad egy esélyt Kaileynek, és mivel már az altatás előtt állt, ezzel megmentették az életét …

“A történet, amiken keresztül ment, nagyon meghatott minket, és azt gondoltuk, hogy tökéletesek leszünk számára.” Ez egy tökéletes párosítás volt.

Ahogy teltek a napok, Kailey egyre inkább elfogadta új tulajdonosait. Suzy büszkén nézte, ahogy Kailey megbarátkozik a másik kutyájával, és lassan az emberek fele is kezdett megnyílni!
Az eddigi fejlődés ellenére egyértelmű volt, hogy Kaileynek továbbra is voltak fenntartásai az emberekkel kapcsolatban; az idő nagy részében elkerülte az emberi kapcsolatot. Ezért volt annyira meglepő, amikor Kailey egy este elkezdett furcsán viselkedni.

“Hirtelen elkezdett ugatni, ránknézett és morgott, mintha megpróbálná felkelteni a figyelmünket, és mondtam is, hogy mi lehet a baj vele.” – mondta Chandler.

Chandler azt mondta, hogy kivitte Kaileyt, és azonnal egy bizonyos irányba kezdte el húzni.

“Közvetlenül a hátsó udvarra vezetett, és azonnal erős gázszagot éreztem, és hallottam a szivárgás hangját!”

A saját és a DeKalb County környék biztonsága érdekében, Chandler azonnal hívta a 911-et.

A DeKalb megyei tűzoltóság azonnal a helyszínre ment, és ellenőrizték a szomszédos apartmanokat is.

“Ez egy nagyon veszélyes helyzet volt, és sok ember élete forgott kockán.” – mondta Chandler. “Úgy gondolom, hogy egy igazi csoda történt! Kailey egy igazán nagyszerű kutya!”

Chandler reméli, hogy Kailey története arra ösztönöz másokat is, hogy olyan kutyákat fogadjanak örökbe, amelyekre külön gondot kell fordítani.

“Ha van helyed, és van hely a szívedben is, hogy befogadj egy rászoruló állatot, és szeresd azt, a szeretetet százszorosan visszakapod!”

Az alábbi videóban többet megtudhatsz Kailey hősiességéről!

Kailey nem az egyetlen örökbe fogadott kutya, aki megmentette a családját. A tavalyi évben a négylábú hősök közül Leon, a pitbull, figyelmeztette a tulajdonosát egy behatolóra a házban, egy németjuhász, Haus, aki egy kislányt védett meg egy csörgőkígyótól, és egy pug, Earl, aki még csak egy hete volt az új családjánál, és megmentette őket egy háztűztől.

Oszd meg ezt a nagyszerű történetet!

betöltés...