A macska életében először kóstolja meg a banánt — majd egyből a gazdája tudtára adja, hogy mi a véleménye róla

Az egyik oka annak, hogy a macskáknak sikerült az interneten uralkodniuk az állatok hierarchiája fölött, az a végtelen képességük, hogy folyton meglepnek minket. Minden alkalommal, amikor azt gondoljuk, hogy mindent láttunk, új kis trükkel vagy viselkedési kilengéssel állnak elő.

Az egyik ilyen furcsaságuk az, hogy válogatósak, ha ételről van szó. Soha nem tudhatod, hogy mit fognak megenni, és mit nem. Tehát ha végre megtalálod az ételt, amelyet szeret a macskád, akkor örökkévalósággal ragaszkodni fogsz hozzá.

Azonban macskáinknak vannak furcsa előnyben részesített étel kívánságaik. Ki tudta, hogy akár ez is lehet a macskák kedvenc csemegéje?

“Mi ez a furcsa dolog, amit hoztál nekem, ember?” Maó, a macska kíváncsinak tűnik – de mohónak is -, amikor egy banánt meghámoznak és elébe teszik. Egy pár szimatolás, mindössze annyit tesz … és máris meg volt az első falat!

“Hmm … ez nagyon jó! Ez igen, láttál már ilyen macskát, aki ennyire szereti a banánt? Vajon mi teszi ilyen vonzóvá ezt a gyümölcsöt egy ragadozó számára?

Mao nem az egyetlen macska ezzel a furcsa dologgal. Ha körülnézel az interneten, gyorsan felfedezed, hogy sok más macska is élvezi ezt a gyümölcsöt. Itt egy beöltözött perzsa cica élvezi a finom csemegét.

Ez a kis vörös macska úgy néz ki, mint Mao! Ugyanúgy élvezi a banánt is. Az ASPCA szerint a banán nem mérgező a macskák számára, de sokak véleménye megoszlik, ha arról van szó, hogy milyen jótékony hatása van, ha egyáltalán van, a macskákra.

Bár ez a macska egy majomnak öltözött be, úgy tűnik, nem élvezi a gyümölcsöt annyira, mint a többi banán kedvelő macskaféle ezen a listán. Talán ez az öltözet akadályozza ebben?

Ezek a macskák szeretik a banánt, de az biztos, hogy senki sem izgatottabb a trópusi gyümölcs miatt, mint Mao.

Nézd meg, mit csinál Mao, amikor a tulajdonosa a magasba tartja a banánt …

Ki gondolta volna, hogy a macskák valaha is szeretni fogják a banánt? A rejtélynek ezzel nincs vége… ki tudja legközelebb mivel állnak elő kis barátaink.

Oszd meg ezt a vicces történetet barátaiddal is!

betöltés...