12 évet töltött egy ketrecben egy kutyatenyésztőnél — nézd meg miken megy keresztül ezután!

Ez Little Belle története, aki közel 12 évet élt egy ketrecben egy kutyatenyésztőnél. 2011 elején fogadták örökbe, és sok kihívással kellett szembe néznie.

Videója megmutatja, milyen erős és kitartó, és hogyan szereti és élvezi az életet! Ez az inspiráló történet biztos könnyeket csal a szemedben… Egyszerűen csodálatos!

“12 évet töltöttem egy kutyatenyésztőnél Portugáliában; nagyon sok kiskutyám volt, és az ‘otthonom’ egy ketrec volt. Majd a Bianca Associado megmentett.”

“Amikor rámtaláltak, nagyon beteg voltam; parazita fertőzésem volt (Leishmaniasis) és nagyon sovány voltam. Zöldhályog volt a bal szememen, és befele nőtt körmeim. Nem volt sok izom rajtam, így alig tudtam sétálni. Elsőnek Portugáliában gondoskodtak rólam, majd adoptáltak, és Hollandiába kerültem. 2011-ben utaztam az új, örök otthonomba.”

“Irene volt az életem legelső barátja. Elsőnek nagyon félős voltam és pici; az első két hónap nagyon nehév volt. Mivel a betegségem miatt injekciókat kaptam, legtöbbször álmos voltam. Mindezek mellett fogászati problémaim is voltak, ezért műteni kellett. Nemsokkal azután, hogy felébredtem a pihenőszobában, szívrohamot kaptam, és újra kellett éleszteniük. Nagyon félelmetes volt, Irene számára is, hiszen azt hitte, hogy el fog veszíteni. De harcoltam, és túléltem! Lett egy Facebook oldalam is, ahol rengeteg barátom lett.”

“Barátaimmal, Benji, Emi és Simbával élveztem a napsütést. Sajnos 10 nap múlva a bal szemem rosszabbodott, a nyomás erősebb lett és fájdalmaim voltak. A műtét során a bal szememet el kellett távolítani. Irene és én is nagyon féltem az altatástól, az előző komplikációk miatt. De ismét megmutattam, hogy milyen erős vagyok! Mindenki csodált, és nagyon szépen gyógyultam.”

“A következő években sokat nőttem. Alapvetően félős voltam, könnyen megijedtem minden apró mozgolódástól, hangoktól, de a csodálatos családom segített nekem. Nagyon szeretek játszani a barátaimmal, felfedezni új dolgokat, a tengerparton futkározni.”

“Négy év után a jobb szememen is zöldhályog lett, így 2015-ben azt is el kellett távolítani. Azóta egy teljesen új világot fedezek fel. Az érzékeimet használom, de így is nagyon boldog vagyok a családommal.”

“2015. május 5.-én ünnepeltem a 16. születésnapomat és nagyon sok képeslapot kaptam a Facebook-os barátaimtól.”

“Majd beteg lettem, fájt a hasam és a súlyomból is veszítettem. Az orvos azt is megállapította, hogy baj van a szívemmel is, de a gyógyszertől jobban lettem. Egy kedves barátom Amerikából küldi nekem a speciális kutyaeledelt és már a súlyom is gyarapodott.”

Nézd meg a történetemet az alábbi videóban!

“Köszönöm, hogy végig nézted történetemet, amit a kedves barátaimnak és megmentőimnek (Portugáliában) készítettünk!”

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Ha te is így gondolod, kérlek oszd meg barátaiddal is ezt a szívmelengető történetet!

betöltés...