Egy dühös kakadunak azt mondták, hogy menjen a ketrecébe — majd levág egy óriási hisztit. Vicces!

Nincs annál viccesebb pillanat, mint amikor egy dühös kakaduval vagy papagájjal beszélgetünk. Ezek a madarak sokat meg tudnak tanulni a nyelvből, különösen akkor, ha környezetükben sokan élnek.

Ha titkolsz valamit, akkor jobb ha nem mondasz semmit előttük, mert mindenkinek elmondják, amit hallottak. A videóban lévő kakadu még érdekesebb dolgot tesz, amin garantáltan meglepődsz és jót fogsz mosolyogni.Egy igazi káromkodó gép!

Pebble egy kivételes kakadu. Az elmúlt húsz év során 10 otthonban élt. Ez nem olyan jó egy olyan madár számára, amely életében csak egy emberrel hajlamos szoros kötődést kialakítani. A kakaduk akár 100 évet is élhetnek. El tudod képzelni, mennyit tanulhatnak az évek során!

Pebble nem akart visszamenni a ketrecbe. Azt hiszem, világosan a tudtomra adta, hogy mit gondolt. Nem fél kinyílvánítani az érzéseit! ? 

Figyelmesen hallgasd az egész videót, mert nagyon gyorsan beszél, de egy jó pár mondatot sikerült elcsípni.

A videó angolul van, így megosztunk veletek néhány nem ide való megszólalást. ? 1: 50-kor “biztosan csinálom! Igen! F ****** nézz körül itt fent  f ****** feleségül veszel, de mond meg, hogy téged ki vesz el? Én csak a rock and roll-t szeretem! Aztán a 2:43 azt kérdték, hogy “Ez milyen hozzáállás Pebble?” Azt mondja:  “Úgy van! A kiba ***** állatorvos “A reakciója nagyon vicces! Szinte minden második szavában a “kiba….” szót használta.

Pebble nem igazán fogad szót. ?

Bár angol a videó, de ha tudsz angolul, akkor te hány káromkodást hallottál?

Oszd meg Pebble vicces videóját másokkal is!

betöltés...