Egy kölyökkutyát raktak a kiscicák közé. Amikor az anya cica meglátja a betolakodót? A reakciója… megfizethetetlen!

Valamiért annyira jó látni, amikor egy macska vesz magához egy kutyakölyköt, vagy éppen egy kutya nevel fel egy kiscicát.

Az alábbi videóban egy barna kiskutya látható az anya macskával és kiscicáival.

A kölyök csak pár napos volt, amikor az édesanyját Detroitban egy autó elütötte.

A kiskutya neve Bobby. A videóban elmagyarázzák mi történt. Bobbynak szüksége volt valakire, aki ápolja és neveli, és úgy alakult, hogy a rendelkezésre álló anya egy Gwen nevű macska volt.

Bobby nagyon szépen beilleszkedett. Látszik, hogy jól érzi magát az új, ideiglenes családjával.

A videóban látható hogyan bújik az anya cicához és a picikhez.

A videó készítése óta Bobby megnőtt, és már öt hetes. A Michigan Humane Society-hez lett elszállítva a mentőcsoporttól, mivel nem rendelkeztek megfelelő erőforrásokkal.

Bobby örökbefogadható lesz, amint elérte a megfelelő kort.

Úgy vélem, azért találjuk ezeket a videókat annyira kedvesnek, mert rámutatnak valamire, amire vágyunk, és mégsem sikerül elérni; vagyis más kultúrákkal és ötletekkel rendelkező emberekkel harmonikusan együtt élni.

Ebben az esetben két faj van, kutya és macska, akik rendkívül jól kijönnek egymással, és mégis az emberek, akik egy faj, túl gyakran nem tudnak más kultúrával vagy vallással együtt élni.

A vakságtól, az arroganciától és az önérdekektől származik az ember. Szerintem vágyunk arra, amit nagyon nehéz elérni, méghozzá mások elfogadása és saját személyes gondolataik és elképzeléseik, majd mások véleményének tiszteletben tartása, még akkor is, ha erősen nem értünk egyet velük.

Oszd meg ezt az aranyos történetet másokkal is!

betöltés...