A család, aki megmentett egy vörös hiúzt és egy őzgidát az erdőtűzből, többet kapott, mint amire számított

A legtöbb háziállat tulajdonos számára veszélyes helyzet lehet, ha egy új kedvencet tervezünk hazavinni. Soha nem tudhatod, hogy a jelenlegi háziállat hogyan fog reagálni az újonnan érkezőre.

Pontosan ez volt az, amire George is gondolt, miután egy tűzvész következtében új vendégeket hozott az otthonába. Az is elég stresszes lett volna, ha csak egy új kutyát vagy macskát hozott volna a házba …

Mégis, amikor meglátod az állatokat, amelyeket George hazavitt, meg fogod érteni, hogy miért volt ideges, majd miért volt olyan meglepett is a végeredmény miatt …

Amikor egy tűzvész gyorsan elterjedt egy erdős területen, George háza közelében tudta, hogy vannak olyan vadállatok, amelyek segítségre szorulnak. Tehát elindult, hogy a lehető legtöbbet megpróbáljon megmenteni. Ekkor találkozott egy kis vörös hiúzzal és egy őzgidával…

Nyilvánvaló volt, hogy mindkét állat súlyos veszélyben van, és az egyetlen esélyük a túlélésre az volt, ha George megmenteni őket, ehhez viszont gyorsan kellett cselekednie. Szóval, amilyen gyorsan csak tudott, George kihozta őket az erdőből, és elvitte őket az otthonába.

George komoly dilemmával szembesült. Egyrészt tudta, hogy vadonélő állatok, és szabadnak kell lenniük, de másrészt, ha elengedi őket, nem sok esélyük van arra, hogy egymaguk túléljék…

Érthető módon George családja rendkívül nyugtalan volt, hogy egy hiúz és egy őzgida lábadozik az otthonukban, de hamarosan kiderült, hogy ezek nem tipikus vadállatok, és úgy tűnt, mintha hálásak lennének a biztonságos helyért!

Minél hosszabb ideig maradtak George otthonában, annál közelebb kerültek a családhoz és a gyerekekhez. Furcsa módon a hiúz, akit Benjinek neveztek el, nagyon szeretett játszani a fiával.

Benji és az őzgida olyan jól integrálódtak az otthonukba, hogy egyértelmű volt, (már a kezdettől fogva) hogy állandó lakóhelyük lesz. Figyelemre méltó, hogy a ragadozó és a zsákmány jó barátok voltak. Továbbá szerettek együtt lenni a család többi háziállatával, egy macskával és egy kutyával. Egy nagy, boldog család volt! 

Látszott, hogy Benji nagyon hálás volt amit George tett érte. A kettő gyakorlatilag elválaszthatatlanok, amikor George otthon van. Láthatjátok, ahogy George fejéhez dörzsöli a puha kis fejét – éppúgy, mint ahogy a saját anyjával tenné.

Ha bármiféle kétség merülne fel arra vonatkozóan, hogy Benji beilleszkedik-e a családba, akkor ez biztos gyorsan megváltoztatja a véleményed amikor megmutatja, hogy mennyire képes rá, hogy szerető kisállat legyen. Tényleg beilleszkedett! Nézd meg az alábbi videóban, hogy mennyire ragaszkodik Georgehoz.

És az őzgida kedves, szerető természete sem maradt észrevétlen a család számára. Nézd meg, hogyan fogadta el George kezéből a chipset; mintha csak egy kiskutya fogadna el egy jutalomfalatot. Olyan édes…

Mint egy tipikus házi macska, Benji is szerette a jó, hosszú alvásokat. Nyugodtan pihen, hiszen tudja, hogy George és családja mindent megtesz azért, hogy továbbra is gondoskodhassanak róla és új családjáról!

Egy hiúzt és egy őzgidát vinni az otthonunkba elég zavaros feladatnak tűnhet, de ez is azt mutatja, hogy ha a megfelelő gondoskodást kapják, minden állat meg tud lepni minket.

Oszd meg ezt az aranyos történetet barátaiddal is!

betöltés...