A menhelyi kutyának, aki egész nap a ketrecében sírt, van oka, hogy ismét reménykedjen és mosolyogjon

Néha a remény csillogása súlyosan hathat a lélekre. Ez történt egy hajléktalan kutyával, aki nem tudta abbahagyni a sírást, miután örökbe fogadták, de néhány nappal később visszavitték a menedékházba.

Juice egy bullmasztiff keverék és már hosszú ideje lakója a Montgomery Megyei Állat- és Örökbefogadási Központnak, hiszen már 10 hónapot töltött a létesítményben. A menedék nemrégiben megosztotta Juice szívszorító videóját, és egy védőbeszédet, hogy segítsenek neki otthont találni.

“Ez egy nagyon nehéz feladat számunkra, mert egy nagyszerű kutyáról van szó, aki nincs igazán jól. Ez egy történet Juice-ról: egy bújós, szerető, jópofa kutya, aki közel 10 hónapig volt a menedékházban, és Juice-nak igazán szüksége van a segítségedre!”

“Hosszú ideig Juice volt az a kutya, akit példának használtunk arra, aki képes volt kezelni a menedékhelyi stresszt anélkül, hogy depressziós lett volna. De az elmúlt hónapban ez megváltozott – kezdte elveszíteni önbizalmát. Aztán örökbefogadták, és ugráltunk örömünkben! Sajnos nem volt jó párosítás, és néhány nap múlva visszatért a kennelébe, ami még jobban depresszióssá tette. A személyzet egyre gyakrabban kezdte észrevenni, hogy sír, nyöszörög és ingerült.” 

“Az egyik munkatársunk hazavitte egy éjszakára ezen a héten, hogy egy kicsit kiszabaduljon a környezetéből, és ezzel segítseni neki, de amikor reggel visszahozta és újra a kennelbe került, sírni kezdett, és nem állt meg. Egész nap!”

“A menedékházban élni nem a legjobb élet, és attól tartunk, hogy Juice kezdi elveszíteni önmagát. Szüksége van egy otthonra, ahol magát adhatja és visszanyerheti a bizalmát amit elveszített. Szüksége van egy családra, aki időt és türelmet szán rá… tudjuk, hogy ezt a kedvességet hihetetlen hűséggel és végtelen szeretettel fogja meghálálni.”

Kérésük több ezer embert ért el, és röviddel azt követően, hogy ezt megosztották, több száz hívást, e-mailt és üzenetet kaptak az emberektől országszerte. Hozzátették: “Örömmel tudatjuk, hogy számos nagyszerű család jelentkezett, és reméljük, hamarosan otthonra talál.”
Juice-t még nem fogadták örökbe, de a Montgomery County Animal Services reménykedik abban, hogy megtalálják a legtökéletesebb családot Juice számára. Bár Juice még nem tudja, mégis van ok arra, hogy ismét reménykedjen!

Frissítés!

Ahogy megjósoltuk, Juice megtalálta az örök otthonát. Nézd meg, amikor jönnek érte, hogy hazavigyék.

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Oszd meg ezt a történetet, ha ezt te is így gondolod!

betöltés...