A cica különleges videója futótűzként terjedt az interneten — ennek köszönhetően talált gazdára

Pittsburghben, Pennsylvania, “Twerk” a cica óriási internetes hírnevet szerzett egy videóval. Twerk imádnivaló és játékos, mint a legtöbb macska, de ezen kívül egy nagyon különleges cica is. Ez a kislány egyedülálló, és bár nem született tökéletesnek, de mit számít ez?

A három hónapos kislányt július elején vitték be a Humane Animal Rescue East End menedékházába, mert az előző tulajdonosa költözött.

A menedékhely szerint a cica, egy neurológiai rendellenességben szenved, (Cerebellar Hypoplasia) amely önkéntelen mozdulatokat és rázkódásokat okoz. És akkor mi van? Úgy tűnik, hogy Twerk elég mókás, és fogyatékossága egyáltalán nem zavarja – doromból, táncol és általában egy boldog cica.

Twerk állapotát az okozza, hogy a kisagy egy része nem fejlődött ki teljesen. Ez genetikai okokból, fertőzésekből, toxinokból vagy táplálkozási hiányosságokból eredhet. A Pet MD szerint a tünetek akkor láthatók, amikor a kiscicák elkezdenek állni és járni; Körülbelül hat hetes korukban. Fontos megjegyezni, hogy a macska nem beteg, gyenge vagy sérült; Egyszerűen nem koordinált.

Ha egy CH macskának nincs más egészségügyi problémája, a várható élettartama megegyezik egy “normális” macskáéval. Az állapot nem rosszabbodik, és egyes esetekben a tulajdonosok szerint a macskák koordinációja javul az idő múlásával.

Twerk a nagyszerű kis videójával és csodálatos tehetségeivel egy vadonatúj barátra talált, és már új otthonában él.

Twerk, the kitten.

WARNING: The internet is about to be broken.Twerk is a 3 month old kitten who was brought to our East End shelter earlier this month because her previous owner was moving. Although she suffers from Cerebellum Hypoplasia, a neurological disorder that results in involuntary movements & shakes, Twerk is obviously an adept dancer & quite content with life!

Közzétette: Humane Animal Rescue – 2017. július 13., csütörtök

Legyen csodálatos életed Twerk!

Oszd meg Twerk történetét másokkal is!

betöltés...