A kutya kiszagolt valamit, majd elkezd ásni — amit élve talál eltemetve, attól kiráz a hideg

Néha azt mondják, hogy a kutyáknak van hatodik érzékük. Olyan, mintha érzékelnék, ha valami baj történik, és ez gyakran életeket is menthet.

Akárcsak ebben a wutani történetben, Kínában, amiben a kutya egy igazi hős! Mindez akkor kezdődött, amikor Yang Jiali május 6.-án a kutyáját sétáltatta.

Hirtelen a kutya irányt változtatott egy erdős terület felé. A tulajdonosa követte, és egy idő után a bokrok között találta kutyáját.

A kutya egyértelműen érzett valamit, mert kétségbeesetten elkezdett ásni a földben.

De a kutya tulajdonosa soha nem tudta volna elképzelni azt a rettenetes felfedezést, amelyet éppen a kutyája fog felfedezni.

A gödör alján egy újszülött volt, akit élve eltemettek!

A babát egyből a legközelebbi kórházba vitték, ahol megállapították, hogy körülbelül egy hónapos volt és súlyos betegségben szenvedett.

“A baba sápadtnak tűnt, légzése és a pulzusszáma lassú volt. Testhőmérséklete alacsony, és az egész szája tele volt sárral “– mondta An Yue asszisztens orvos a Pear Video-nak.

A Telegraph szerint a baba komoly egészségi állapota okozhatta azt a szörnyű dolgot, hogy a szülei eltemették, hiszen azt feltételezhették, hogy halott.

A Telegraph azt is írja, hogy az újszülöttek privát temetése viszonylag gyakori a kínai vidéki területeken, mivel sok szülő tévesen úgy gondolja, hogy a csecsemő halott. Ugyanakkor vannak olyan ismert esetek is, amikor egyszerűen elhagyják a csecsemőket, mert a szülők úgy gondolják, hogy nincs pénzük a gyermek felnevelésére. 

Eddig senki sem jelentkezett a gyermekért, és a rendőrség nyomozást kezdeményezett.

Bár a baba minden nap javul, még nincs túl a veszélyen.

Dog digs up living infant in rural China

With mouth full of dirt, infant BURIED ALIVE is dug up by a dog.

Közzétette: PearVideo – 2017. május 15., hétfő

Ha nem lett volna ez a kutya, ennek a történetnek a befejezése borzalmas lenne.

Oszd meg ennek a hősies kutyának a történetét!

betöltés...