Egy hajléktalan cica megzavarja az élő adást — nézd meg, hogy mit csinál a tudósító

Az esti hírek tele vannak meglepő pillanatokkal. Soha nem tudhatjuk, hogy egy műsorvezető mikor rontja el a szöveget, vagy a helyszínen egy riporter élő adásban milyen karakterekkel fut össze.

Azonban néha ezeket a vidám pillanatokat nem mindig a műsorvezetők vagy riporterek okozzák. Van, hogy a rosszul alakult dolgokat egy kívülálló okozza; mint például egy szőrös négylábú. 

Nima Shaffe, a Detroit WXYZ riportere, nemrégiben éppen egy ilyen váratlan helyzetben találta magát egy élő közvetítés során. A múlt héten Nima az utcán jelentett egy részletet a National Gun Safety Week-nek. Ekkor egy furcsa hangot hallott …

Nima Shaffe, a Detroit WXYZ riportere és csapata éppen egy helyi üzlet előtt készült élő tudosítást adni. Nima-t azonban egy meglepetés érte… a lábánál egy apró cica nyávogása.

Milyen imádnivaló meglepetés! Nima, aki egy tapasztalt riporter, nem hagyta, hogy a felfedezés egy másodpercig is megzavarja az élő adást. Gyorsan felvette a macskát, és bemutatta mindenkinek, aki otthon nézte a műsort.

A cica, amelyet később “Lucky Seven” -nek neveztek el, a Humane Society of Huron Valley-hez vitték, hogy örökbefogadásra kerüljön. A meglepetésszerű Tv-ben szereplésnek köszönhetően, nagyon sok érdeklődő volt! A nevéből eredendően, ez aztán tényleg szerencsés!

Nima azért nevezte el a cicát “Lucky Seven”-nek, mert azt hitte fiú, de később kiderült, hogy a cica nőstény volt – és úgy tűnt, nagyon szereti a kamerát. Miután megtisztították és megetették a menedékhelyen, a kis cica viselkedése nem volt más, mint aranyos és imádnivaló!

Ha többet szeretnél megtudni Lucky Seven-ről, a legbátrabb kis macskáról, akkor nézd meg az alábbi videót!

Reméljük, hogy többet láthatunk majd Lucky Seven-ről, miután örök otthonra talál. Végtére is, ő egyértelműen nem fél a kamerától!

Oszd meg ezt az imádnivaló történetet barátaiddal is!

betöltés...