Egy turista lencsevégre kap egy majmot, aki a legfurcsább dolgot csinál egy cicával

Az utazás nem csak egy nagyszerű lehetőség a kilátásunk bővítésére, szó szerint és képletesen  is; Ez is egy fantasztikus lehetőség arra, hogy új embereket, szokásokat ismerjünk meg, új helyeket lássunk, amiket még soha nem láttunk! Az idő alatt, amit külföldön töltünk, gyakran tapasztalhatunk meg olyan dolgokat, ami valóban csak egyszer történik meg velünk életünk során.

Ez történt Anne Young-gal is. Amikor úgy döntött, hogy nyaralni megy Ubud régiójában, Baliba, voltak bizonyos elvárásai arra vonatkozóan, hogy mit fog látni. Az amatőr vadvilág fotós meglátogatta a Monkey Forest Parkot azzal a reménnyel, hogy néhány nagyszerű pillanatfelvételt készít a park leghíresebb lakóiról.

Amire viszont nem számított, az egy szokatlan jelenet, amelyet a parkban fedezett fel. Az egyik majom valami olyasmit csinált, amit egyszerűen soha nem tudott volna elképzelni …

Egy nap Anne Young úgy döntött, hogy meglátogatja a Monkey Forest Parkot Baliban, Indonéziában, hogy képeket készítsen. Tudta, mikor megérkezett, hogy sok majmot fog látni – ez adott volt. Azonban nagyon meglepődött, amikor meglátta, hogy egyiküknek egy különleges vendége van…

A majom az ölében ringatta az örökbefogadott kiscicáját, mintha a sajátja lenne, és úgy tűnt, hogy ezt a cica egy kicsit sem bánta. A majom gondoskodott róla, tisztította, és szorosan a mellkasához szorította, mintha meg akarná védeni. Úgy látszott, hogy minden percét élvezték!

A többi majom is nyíltan elfogadta a cicát! Nyilvánvaló volt, hogy ez a majom és macska barát egy jól ismert duó volt a parkban. A kis macska jól beilleszkedett, és örömmel fogadta az új főemlős család közreműködését.

A cica élvezte a szeretetet és figyelmet. Csak rájuk kell nézni! Gyakorlatilag a kamerába vigyorgott. Anne számára egyértelművé vált, hogy ez a majom és a cica igaz barátok.

Felmerül bennünk az a kérdés, hogy vajon ez a majom úgy gondolta, hogy a macska az ő kicsinye, vagy pedig csak a legjobb barátok, akik egyszerűen élvezték egymás társaságát…

Bizonyára szokatlan barátságnak tűnik, de amit Anne látott, abból kiderült, hogy biztosan boldog barátság volt! A kapcsolatuk oka talán rejtély marad, de az egymás iránti szeretet tagadhatatlan!

Nem tisztázott, hogy a cica kóbor volt-e, vagy az anyja hagyta el újszülöttként. Akárhogy is, a majom tudta, hogy szüksége van némi útmutatásra és gondoskodásra, és örömmel vállalta ezt a feladatot. 

Nézd meg ezt a nagyszerű párost az alábbi videóban!

Hát ilyet aztán nem látunk minden nap! A majom és a cica szerencsések, hogy egymásra találtak!

Oszd meg ezt az imádnivaló történetet barátaiddal is!

betöltés...