A férfit, aki egy halott rókát talált az út szélén, nagy meglepetés éri 8 órával később!

Ha elveszítünk valakit, függetlenül attól, hogy ember vagy állat, az mindig fájdalmas. Néhányan közülünk jobban megbirkózunk a fájdalommal, de ez kevésbé sem jelenti azt, hogy nem érezzük ugyanúgy a fájdalmat.

Egy férfi éppen a munkájába igyekezett kerékpárjával, amikor észrevett valamit az út szélén. Tragikusan egy gyönyörű róka volt, amelyről úgy tűnt, hogy elütötte egy autó. Nagyon szomorú volt, de tudta, hogy sokat nem tehet.

Rögtön megosztott pár képet a rókáról, valamint néhány gondolatát. De nem is sejtette, hogy később nagy meglepetésben lesz része…

 “Ma reggel amikor a városba vezető úton kerékpároztam, megláttam ezt a rókát, akit elütött egy autó. A szeme lassan nyitódott és csukódott, reszketett, és szíve majd kiugrott a helyéről. Mindössze annyit akartam, hogy segítsek neki, de rájöttem, hogy nem tehetek semmit, ezért leültem mellé, hogy melegséget és társaságot adjak neki, amelyet szerintem nagyra értékelnék, ha ebben a helyzetben lennék. A szeme örökre lecsukódott, a rázkódás minimálisra esett, és ahogy megsimogadtam a fejét, hogy megnyugtassam, szó szerint láttam az utolsó szívverését. RIP kisfiú a világnak hiányozni fogsz”. 

Nyolc órával azután, hogy a férfi kiírta posztját, ugyanazon az úton ment haza a munkából. Amikor megközelítette azt a szakaszt, ahol először látta a sérült rókát, megdöbbent. A róka életben volt. Felállt, és sokkal egészségesebbnek látszott, mint korábban. De még mindig orvosi segítségre volt szüksége a sérülései miatt.

A férfi körültekintően felvette a rókát, és sikerült haza bicikliznie. Amint hazaértek, adott a rókának vizet, majd elvitte a helyi állatkórházba, hogy megfelelő orvosi ellátást kapjon.

Ez hihetetlen meglepetés volt az embernek és természetesen a róka számára is! Remélhetőleg a kis fickó gyorsan felépül! A túlélés akarata erősebb, mint gondolnánk – még az állatoknál is!

Oszd meg ezt a hihetetlen történetet barátaiddal is!

betöltés...