Amikor a szamár túl öreg lett ahhoz, hogy tovább dolgozzon, a sorsa eldőlt — de senki sem számított arra, amit a farkas tett vele

Néhány ember kegyetlensége nem ismer határokat, de szerencsére a barátság, kötődés sem tűnik határtalannak. Ezt bizonyították, amikor egy valószínűtlen pár találkozott Patokban, Albániában. A szamarat alapvetően halálra ítélték, amikor a sors furcsa és hihetetlen fordulatot vett.

Az idős, szürke szamár valójában egy éhes farkas menüjén volt. A helyiek befogták a ragadozót, és egy kis ketrecben tartották. Nem tudva, mivel etessék a farkast, egyszerû, mégis kegyetlen megoldással jöttek elő, és az idõs szamarat vezették be a ketrecbe a farkas eledeleként. A szegény szamár nem tudott tovább dolgozni korának köszönhetően, így a farkas vacsorájaként szolgálták fel!

De amikor bezárták az ajtót és felkészültek a szamár halálára, valami hihetetlen történt. Ahelyett, hogy megtámadná az idős állatot, a farkas elkezdett odabújni az új fogolyhoz! A páros gyorsan elválaszthatatlan lett. Úgy tűnt, mintha a farkasnak egyszerűen csak szüksége lenne egy kis szeretetre és barátra, és ez lehet az oka annak, hogy a kettő barátokká vált.

A falusi emberek meglepődve fedezték fel a békésen együtt élő farkast és a szamarat. A történet hamarosan futótűzként terjedt és az albán kormány közbelépett, miután az emberek rengeteg aláírást gyüjtöttek a farkas és a szamár szabadon engedéséhez!

A farkast visszaengedték a vadonba, miközben a szamár élvezhette a kemény munkával megszerzett “nyugdíjas” éveit a legelőn. (Az a hír járta, hogy látták a farkast néhányszor, hogy meglátogatta a szamarat a legelőn.)

Milyen lenyűgöző barátság, amely a szeretet és a kedvesség igazi erejét mutatja meg!

Nézd meg ennek a furcsa párosnak a történetét néhány képben.

Hihetetlen, hogy a falusiak a szegény szamárral akarták megetetni a farkast! Szerencsére mindkét állat az elvárásokat felülmúlta, és figyelmen kívül hagyták a táplálékláncot!

Oszd meg ezt a hihetetlen történetet másokkal is!

http://www.hefty.co/donkey-and-wolf/?ref=fb

betöltés...