Az anyát és kiscicáit az út szélén találták — amikor megmentői közelebbről megnézték őket, nem jutottak szóhoz

Egy tipikus nap volt a Homeless Animal Adoption League-nél, amíg egy hívás mindent megváltoztatott.

Egy névtelen hívó azt állította, hogy egy elhagyatott macska alom van az út szélén; összebújva, hogy melegen tartsák magukat.

 

Azt is mondták, hogy az anya macska is jelen van, de nem merték felvenni őket, nehogy megharagítsák az anyát.

Az egyik megmentő azt mondta, hogy nem minden esetben mennek állatokat menteni csak azért, mert az út szélén ülnek, de egyre hidegebbé vált az időjárás, és nem akarták magukra hagyni őket.

Amikor megérkeztek, 6 kiscicát és az anya macskát találták egy kosárban, akiket azonnal a menedékhelyre szállítottak.

A dolgozók nagyon boldogok voltak amikor kiderült, hogy minden kiscica  egészséges volt, és egyiküknek sem volt sérülése.

De amikor az anya cicát kezdték el vizsgálni, óriási meglepetésben volt részük! A vizsgálat során kiderült, hogy az “anya macska” valójában egy kanmacska volt. 

Ez a macska annyira ápolta és védelmezte a kicsiket, hogy arra a következtetésre jutottak, hogy ő lehet az apa vagy a testvérük egy korábbi alomból.

De ez nem számított a kiscicáknak, akik úgy néztek rá, mintha az anyjuk lenne. Ő gondozta őket, játszott velük, mindent megtett, amit egy anya macska megtett volna, sőt!

“Ez a kis macska azt tanította nekünk, hogy mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megvédjük a legkiszolgáltatottabbakat” – mondta egy dolgozó.

Ez a macska megmutatta, hogy bármilyen is legyen a helyzet, ha valaki vagy valami bajban van és segítségre szorul, mindig álljunk meg, és nézzük meg hogyan tudunk segíteni.

Oszd meg te is ezt a szívmelengető történetet!

betöltés...