22 év után a legjobb barátok újraegyesülnek — de senki sem volt felkészülve a reakciójukra

Az elefánt soha nem felejt … Ez nagyon megható!

Shirley megjárta a pokol kapuját csak azért, hogy szórakoztassa az embereket. Az elefánt kínokat élt át egy cirkuszban, ahol dolgozott. De sok évnyi fogság után végre szabadon engedték a Tennessee-i vadasparkban.

A 20 év alatt végre először találkozhatott egy másik elefánttal, Tara-val. A média összegyűlt, az emberek még a lélegzetüket is visszatartották, és ez a különleges pillanat mindenkit meghatott. Annyira nyilvánvaló volt, hogy ez mennyit jelentett Shirley-nek.

De Shirley élete a szentélyben még csodálatosabbá vált … Shirley hamarosan találkozik egy másik elefánttal, aki különleges helyet foglal el a szívében.

Mintegy 25 évvel korábban Shirley találkozott egy Jenny nevű elefánttal a cirkuszban. A két elefánt gyorsan a legjobb barátokká váltak, és egy időre elválaszthatatlanok voltak. De végül kénytelenek voltak elválni egymástól.

De a hosszú évek ellenére Shirley és Jenny soha nem felejtették el egymást …

Aztán 22 év után a két legjobb barát újraegyesült a Tennessee-i szentélyben.

A pillanat 2000-ben történt, és a jelenet egy dokumentumfilm részévé vált. A két elefánt azonnal átölelte egymást, és annyira közel akartak kerülni egymáshoz, hogy az acél rudakat is meghajlították. Majd amikor szabadon engedték őket, egymás közelében maradtak annak ellenére, hogy hatalmas területen éltek!

Körülbelül 3 perc 30 másodpercnél látható az a pillanat, amikor sok éve után Shirley újra találkozik Jennyvel. Ez egy olyan videó, amely több millió embert könnyre fakasztott, és ez egy tökéletes példa arra a szeretetre és gondosságra, amelyet az állatok mutatnak egymás iránt.

Hat évvel később Jenny betegség miatt elhunyt, de nagyon boldog vagyok, hogy az utolsó éveit legjobb barátjával tölthette.

Az elefántok nem a cirkuszba tartoznak. Oszd meg ezt a videót, hogy megmutassuk mindenkinek, mennyire fontos számukra, hogy biztonságos környezetben legyenek együtt!

betöltés...