Ez a barátság egy macska és egy papagáj között, amire a mai világnak szüksége van

Minden élőlénynek kétféle családja van: az egyik, amibe született, a másik pedig amit saját maga választ. Az utóbbiak közeli barátaink lesznek. Vannak, akiknek barátaik sokkal közelebb állnak hozzájuk, mint a saját vérrokonaik. Megnyugvást találunk bennük, gyakran megosztjuk velük fájdalmainkat, félelmeinket.

Bonifazii és Yasha, egy macska és egy hullámos papagáj, akik között erős kötelék alakult ki.

Amióta csak megismerkedtek, a két állat beleszeretett egymásba. Bár Bonifazii szelíd és nyugodt, Yasha csintalan és hiperaktív.

Yasha szeret szerenádot adni Bonifazii-nak szép hangjával.

Yasha Bonifazii hátára ugrik, és így járják körbe a lakást. A kettő szereti egymást ölelgetni és szeretgetni. Amikor kint vannak, Bonifazii futkorászik, miközben Yasha repülve követi.

“Öt éve együtt vannak” – mondja Irina, a gazdájuk.

A 10 éves Bonifazii és az öt éves Yasha egy gyönyörű barátságot osztanak meg egymással a korkülönbség ellenére. A duó mindig gondoskodik egymásról.

Az egész házban kergetőznek; jót szórakozunk.”

Yasha a huncut, aki nem hagyja, hogy Bonifazii aludjon. Valahányszor lefekszik, Yasha odamegy, hogy felhívja magára a figyelmet. Mindazonáltal, Boni nagyon védi az édes kis barátját, és mindig figyel rá.

Yasha imádja Boni-t, és puszikkal árassza el.

Örömmel vesznek részt egymás életében.

Irina létrehozott egy Instagram oldalt, ahol megosztja a két gyönyörű állat fényképeit és videóit. A macska és a kis madár közel 2000 követővel rendelkezik.

Oszd meg ezt az aranyos barátságról szóló történetet!

betöltés...