Egy pár örökbe fogadott egy apró kölyköt. Aztán rájöttek, hogy valami teljesen mást vittek haza

Amit a férjed nem tud, az nem fog fájni neki, igaz? Nos, ez volt az egyik feleség mentalitása, amikor elhatározta, hogy egy apró kis hazugságot mond annak biztosítására, hogy a férje megengedje neki, hogy hazavigyen egy kölyökkutyát.

Sue Markham elmondta a férjének, Robertnek, hogy a kis kutya, akit hazavisz, egy kis jack russell kölyök.

Ez azonban nagyon messze volt az igazságtól. A kis kölyökből végül valami teljesen más lett… és nagyon nagy.

Ismerjétek meg Yogi-t vagy Medvét, ahogy családja és barátai hívják. Amikor Yogi kölyök volt, csak egy apróságot láttál magad előtt. Sue azt mondta a férjének, hogy egy “terriert” fog hazavinni. Mivel Robert nem akarta, hogy egy nagy kutya legyen a házban, a kistermetűbe beleegyezett.

Pár év gyors előretekerése és Markhaméknak nem egy kis terrierjük van, valójában egy sokkal nagyobb fajta … Yogi egy német dog! Ezek a kutyák sokkal nagyobbak, mint egy jack russell terrier – sokkal nagyobbak … 

Átlagosan körülbelül 55-85kg, míg a terrier csak 6-8kg között van. Bár először megdöbbent, Robert azt mondta, hogy beleszeretett Yogi-ba, és nem tudott Sue-ra haragudni a kis füllentése miatt. Csak nézd meg azt a hatalmas, drága arcot. 

Annak ellenére, hogy átlagosan 55-85 kg a súlyuk, Yogi körülbelül 91kg. Nem is beszélve a megdöbbentő 185cm hosszúságáról, az orrtól a farokig.

Susan egy interjúban azt mondta: “Mennyi baj lehet egy jack russell-el?” Mire öt hónapos volt, nagyobb volt, mint bármelyik jack russell, akivel a parkban találkoztak, és olyan nagy nyelve volt, hogy kilógott a szájából, és a farka, mint egy baseball ütő.

Yogi annyira nagy, hogy Markhaméknak lótakarót kell elhelyezni a hátára, hogy melegen tartsák, amikor hideg van! El lehet képzelni, milyen nagy! A legtöbb kutya teljesen elveszne alatta, de nem Yogi!

Yogi nem hagyja, hogy a mérete megakadályozza abban, hogy kis termetű barátokat szerezzen. Nemrégiben egy szomszédos macskával barátkozott össze, amelyet Markhamék Toffee-nak hívnak. Úgy tűnik, csak azért jön, hogy Yogival együtt pihenjenek. De cuki!

Az ilyen gyengéd óriás tartásának költségei sem igazán alacsonyak: Markhamék körülbelül 65.000  forintot költenek Yogi táplálékára minden hónapban! Nézd csak meg a reggelit.

Próbáld elképzelni milyen lenne, ha hazahoznál egy apró kutyát, akiről úgy gondolod, hogy kis termetű lesz … de valójában egy kisebb póniló méretűre nő! Látod milyen nagy, amikor Markhamék mellett áll? Hűha…

Milyen édes és szerető kutya. Örülök, hogy Markhamék megtartották – Yogi tényleg úgy néz ki, mint egy nagy, szeretetre méltó kutya.

Oszd meg ezt a nagyszerű történetet barátaiddal is!

betöltés...