Egy család befogad egy hajléktalan macskát — Majd rájönnek, hogy nincs egyedül

Amikor új barátságot szerzel, soha nem tudhatod, hogy milyen meglepetések érnek. Ez azonban nem csak az emberekre igaz! Állati barátaink is tele vannak meglepetésekkel.

Amikor egy család  befogadott egy kóbor macskát, úgy gondolták, hogy az életük megváltozik az új kisállatukkal … de fogalmuk sem volt, hogy milyen meglepetésben lesz részük!

De hamar rájöttek, amikor felfedezték, hogy az új cicájuk nincs teljesen egyedül…

Ez az édes szürke macska talán már nem volna, ha ez a kedves, nagylelkű család nem fogadja be. Nem sokkal ezután történt valami, amire senki sem gondolt volna …

Kétségbeesetten szüksége volt ételre és menedékre, mint sok kóbor macska esetében. Nem sokáig bírta volna az utcákon, tehát nagyszerű, hogy egy szerető család befogadta.

Lassacskán a macska boldogabb és egészségesebb lett. Egyre nagyobb lett, most, hogy végre normálisan ehet – vagy legalábbis az új tulajdonosai ezt gondolták…

Bár a család eredetileg csak egy rövid időre tervezte, hogy befogadja a macskát, több hetet ott töltött. Mielőtt elküldhették volna máshova, megtudták az igazat az új barátjukról, amikor egy nap különös meglepetéssel várta őket: egy cica alommal!

Milyen aranyos kiscicák! Az anya cica büszke lehet. Ez a család úgy gondolta, hogy egy macskának adnak otthont, igaz bár ideigleneset, és íme, egy teljes alommal végződött. Ez aztán a meglepetés!

A család segített a kiscicáknak, hogy egészségesek és erősek legyenek. Bárki, aki valaha is gondoskodott újszülött kiscicákról, elmondhatja, hogy ez nem a legkönnyebb feladat. Bár könnyebb volt a mama macska kemény munkájának és szorgalmának köszönhetően!

Amikor a kiscicák készen álltak, a család segített nekik új családokat találni. Valószínű, hogy a család segítsége nélkül a kiscicák nem lettek volna biztonságban, és nem kerültek volna szerető családhoz sem.

Minden egyes cica egyedülálló személyiséggel rendelkezett. A nevük Sleepy, Dozer, Nano, Super-Tiny, és Magoo. Az emberek, akik magukhoz vették őket, nagyon boldogok voltak!

Milyen gyönyörű család! Ezek a kis szőrmókok váratlanul érkeztek, de ez nem akadályozott meg senkit, hogy ne szerethessék őket!

Csak nézd meg azokat a kis arcokat. Hát nem imádnivalóak? Milyen csodálatos vége lett ennek a kóbor macska történetnek – mindegyik kiscica szerető otthonra talált!

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

betöltés...