A 76 éves ember naponta gyűjti a fémhulladékot — és az oka valóban imádnivaló

A 76 éves Willie Ortiz 22 éve eteti a vadmacskákat Hartford környékén. Ortiz, aki fémhulladékot gyűjt, hogy élelmiszert vegyen, egy napot sem hagyott ki, még az eső, a hó vagy a jéghideg idő ellenére sem! Minden reggel 6 órakor elindul otthonából, felpakolva szardíniákkal és macskaeledelekkel, hogy megetesse a macskákat, és ellenőrzi az egészségi állapotukat.

Vannak még kedves emberek a világon; és sok macska is. Ez teszi a világot egy kicsit elviselhetőbbé.

Willie az elmúlt 22 évben egy etetést sem hagyott ki. Összesen 70 macskáról gondoskodik, minden este megeteti, és ivartalanítja őket, így a kóbor macskák száma nem növekszik.

Willie ezt a munkája mellett teszi, ami megköveteli tőle, hogy fémhulladékot gyűjtsön és értékesítsen, függetlenül attól, hogy mennyire fáradt, függetlenül attól, hogy milyen az idő.

Akkor kezdett el gondoskodni róluk, miután látta, hogy az emberek nem vesznek tudomást az éhes macskákról, akik ételért könyörögnek.

Blackie egyike Willie éjszakai törzsvendégeinek.

Willie azt mondta, hogy addig eteti a macskák, amíg csak tudja.

Tavaly Kathleen Schlentz létrehozott egy ‘gofundme’ oldalt, hogy pénzt gyűjtsön Willie-nek, és segítsen neki több eledelt vásárolni a macskák részére. Nem meglepő, hogy meghaladta a célját, de még mindig lehet adományozni e szép küldetés felé.

Reméljük, hogy az emberek, akik hisznek Willie ügyében, továbbra is adományoznak. A világnak több olyan emberre van szüksége, mint Willie, akik napi jó cselekedeteket tesznek annak érdekében, hogy világunkat csak egy kicsit jobbá tegyék.

Oszd meg ezt a nagyszerű történetet másokkal is!

betöltés...