Ez a hajléktalan pitbull 2 héten keresztül őrizte a halott barátja testét

A Hope For Paws egy olyan szervezet Los Angelesben, CA, amely elkötelezett amellett, hogy annyi hajléktalan állaton segítsen, amennyin csak tud.

Megmentik a sérült és éhező kutyákat, és adnak nekik egy második esélyt az élethez. Számtalan esetet láttak összetört szívű kutyákról, de a történet egy hajléktalan pitbullról, aki a halott barátja testére vigyázott, különösen megrázó volt számukra.

A kutyára, amelyet Cassandrának neveztek el, először a vasúti karbantartó munkások találtak rá.

Két hétig nem hagyta el a vasúti vágányok oldalát, és nem sokáig tartott, hogy megtudják miért. A kövek és a szemét közé volt rejtve egy uszkár teste.

A kutya néhány nappal ezelőtt meghalt, de Cassandra nem volt hajlandó elhagyni a barátját; őrizte barátja testét.

Miután észrevették, hogy a pitbull él, a vasúti személyzet értesítette a Hope For Paws-t. Lisa Arturo és JoAnn Wiltz tapasztaltak a kóbor kutyák befogásában, és azonnal a vasúti vágányhoz siettek.

Cassandra félt és nem bízott a két nőben, akik megpróbálták odacsalogatni magukhoz. Mindig elugrott, amikor közel kerültek hozzá; de az étel csábítása megakadályozta, hogy messzire menjen.

Arturo és Wiltz türelmesek voltak; falatokat dobáltak a kutya irányában, aki üres gyomra végett végül feladta.

Elég közel kerültek ahhoz, hogy a feje köré tegyék a vezetőt, de a hirtelen elfogás pánikba ejtette a kutyát. Nyugtató szavakkal és lágy érintéssel végül megnyugtatták a kutyát.

Cassandra hirtelen lenyugodott, és hagyta, hogy a segítői gyengéden megérintsék a fejét. Úgy tűnt, tudta, hogy azért vannak ott, hogy segítsenek és nem ellenkezett, amikor felemelték, hogy a kocsiba tegyék.

Miután meglátogatta az állatorvost és egy meleg fürdőt vett, Cassandra készen állt maga mögött hagyni a vasútvonalakat.

Nevelőszülőkhöz került, és megkezdte igazi személyiségének bemutatását. Úgy jellemezték őt, mint kíváncsi, játékos és édes, aki szereti a többi kutyákat és az embereket.

A hajléktalan kutya igazi hűséget mutatott azon a két héten, amelyet a vágányoknál töltött; és most már készen áll arra, hogy egy szerető családhoz kerüljön!

Nézd meg Cassandra megmentését!

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

betöltés...