Egy ember megetet egy hajléktalan kutyát, majd az a legédesebb módon viszonozza kedvességét

Thialandban a Kiatnakin Bank kiadott egy igazán megható és szívmelengető reklámot. Ez egy történetet mesél el arról, hogy egyetlen egy jóindulatú cselekedet mennyi jó dolgot indíthat el, és a karma mindig visszatér hozzád jó értelemben.

Egy fiatalember meglát egy éhes, kóbor kutyát, és úgy dönt, hogy megeteti anélkül, hogy egy pillanatig is gondolkodjon rajta. Fogalma sincs, hogy a kutya emlékezni fog erre a kedvességre, és sokszorosan visszaadja a videó végére.

Olyan könnyű szemet hunyni azok felett akik rászorulnak; Gyakran azzal indokoljuk, hogy “egyszerűen nem tudok segíteni mindenkinek, túl sok a rászoruló”, de ez biztosan nem lehet ürügy arra, hogy teljesen hátat fordítsunk bárkinek is. Még akkor is, ha csak egy kis élelmet adsz egy hajléktalan kutyának, lehet, hogy váratlan, csodálatos eredményeket hoz!

Lehet, hogy ez nem több, mint egy ostoba reklám, de az biztos, hogy hatalmas mosolyt csalt az arcomra. Hiszel abban, hogy egy kedves cselekedet nagyobb szívélyességet eredményez a világban?

Nézd meg ezt a gyönyörű videót és oszd meg barátaiddal, hogy a világ minden tájára eljusson a kedvesség!

betöltés...