Az elhagyatott kutya vérzik és harcol a halál ellen, hogy megmentse kölykét — Hihetetlen

Elhagyatott kutya, vérzik és haldoklik, harcol, hogy megmentse a kölykét. 

Ő egy elhagyatott kutya – Kötéllel van körbe kötözve a lábai, nyaka is meg van kötözve; mélyen a bőrébe vág, teste vérzik, lába elfertőzve, kínzó fájdalmai vannak, de nem adhatja fel… nem, hiszen egy könnyes szempár néz rá aggodva… aggodva a jövő miatt!

Egyedül van, senki nincs körülötte, nem tud segítséget kérni. Az esély, hogy túlélje, nagyon kevés, de még mindig nem adja fel! Nagy a fájdalom, de valami sokkal erősebb volt, hogy megpróbáljon harcolni és ellenállni! 

Ez a valami az anyai ösztöne, hiszen ennek a szegény kutyának volt egy kölyke, egy nagyon fiatal kölyke, akinek senki más nem volt az anyján kívül, hogy vigyázzon rá. Szemei megteltek könnyekkel, a félelem könnyeivel, hogy elveszíti az egyetlent maga mellől…

A sors mást tervezett számukra, hiszen egy jó szamaritánus megtalálta őket, és megpróbálta kiszabadítani az anyát; de nem engedte, hogy a férfi közel kerüljön hozzájuk, vadul védte a kölyökkutyát, és kész volt elveszíteni az életét! Nem értette, hogy segíteni próbál.

Szerencsére az ember elég okos volt ahhoz, hogy tudja, hogy egy ilyen helyzetben tapasztalt kézre van szükség, és felhívta a Wildlife Friends Federation Thaiföldet.

Azonnal a helyszínre siettek, és sikerült az anyát és kölykét a menedékhelyükre szállítani.

Megszabadították az anyát a kötelektől, és megmentették az életét. A kutyák megkaptak minden szükséges orvosi ellátást, a víz, étel és kényelmes fekhely mellett.

Azonban, mivel Thaiföldön a segítségre szoruló kutyák és a kóbor kutyák száma hatalmas, a menedékhely nem tudja megtartani őket, és azt tervezték, hogy miután felépültek, visszaengedik őket az utcára.

De nem kell aggódnunk, ezeknek a kutyáknak még mindig van esélyük, hiszen a történetük viharos gyorsasággal terjedt az interneten, és az emberek a Soi Dog Alapítvány segítségét kérik, egy nonprofit szervezetét, amely a hajléktalan és bántalmazott kutyák megmentésére kötelezett el. Miután elkerülnek hozzájuk, biztosak vagyunk benne, hogy szerető otthonra találnak, ahol együtt élhetik életüket.

Oszd meg másokkal is ezt a megható történetet!

betöltés...