Egy postás felfedez egy sovány, fához kötött kutyát. Kedvességgel leckézteti meg a kegyetlen tulajdonost

Egyik nyáron Philadelphiában egy postás megkezdte a munkanapját, mint bárki más. De miközben a megszokott útvonalon ment, meglátott valamit, amit egyszerűen nem hagyhatott figyelmen kívül.

A postás látta, hogy egy piszkos, elhanyagolt boxer ül a járdán. Egyből tudta, hogy valami nincs rendben!

Ez a girhes nőstény kutya egy fához volt kikötve, és egyedül hagyva a forró napon.

A csodálatos postai munkás ahelyett, hogy figyelmen kívül hagyta volna a kutyát, és folytatta volna útját, egy igazán értékes leckét tanított a kedvesség jegyében.

Először rohant, hogy ételt és vizet adjon neki. Aztán kitartóan hívta a helyi menedékhelyet, és nem volt hajlandó otthagyni addig a kutyát, amíg a megmentők megérkeztek, és biztonságba nem vitték szegényt.

A kedves emberek az Adopt a Boxer Rescue-nál befogadták a boxert, és elnevezték Kuperus-nak.

Felfedeztek egy nagy sebet a fején, vagy egy golyó vagy kés okozhatta, és az állkapcsa is el volt törve. Több fogat is elkellett távolítani.

Annak ellenére, hogy Kuperus milyen szörnyű bánásmódban részesült ezelőtt, az emberek el voltak ragadtatva, milyen édes, szerető és bájos volt.

“Hihetetlen, hogy mennyire vágyik a figyelemre azok után, amin keresztül ment” – mondta Dawn Karam, az Adopt a Boxer Rescue alapítója.

“Valójában nem akar többet, mint szeretetet … még akkor is, ha valami szörnyű ember megverte és elhagyta. Egyszerűen elképesztő.”

Míg Kuperus nevelőszülőknél lábadozott, a menedékhelyi önkéntesek fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy megtalálják a bántalmazásért felelős személyt.

Miután meggyógyult, bemutatták történetét a TV-ben, és megnyerte a philadelphiai állatszeretők szívét. A TV-ben való szerepléssel az emberek figyelmét akarják felhívni, hogy figyeljenek oda az állatokra, és szükséges helyzetekben segítsenek rajtuk, mint ahogy ez a könyörületes postai munkás is tette!

Oszd meg Kuperus történetét másokkal is!

betöltés...