A szomorú kutya már elfelejtette milyen élni. Még azt sem vette észre, amikor megmentették.

A DOG HOWL megmentette ezt a szomorú, magányos kutyát egy elhanyagolt életből. Dora egy kóbor, hajléktalan kutya volt, és a városban fogták el. Traumatizált, alultáplált, és néhány bőrproblémája is volt, ami orvosi ellátást igényelt.

Hiányzott az emberi szeretet és a megfelelő orvosi ellátás; az érzelmi helyreálláshoz vezető útja lassú volt, de végül boldog vége lett történetének.

Az első héten a farkát szinte mindig a lábai közé szorította, a fejét lehajtotta és úgy sétált! A második hét kezdetétől kényelmesebben érezte magát, sőt, félénken még a farkát is elkezdte csóválni!

Mivel megfelelő gondoskodást és sok szeretetet kapott, Dora normális kutyává vált. Örül minden egyes ölelésnek és figyelemnek, amit kap.

Úgy becsülik, hogy körülbelül 3 éves, közepes méretű, súlya jelenleg 19 kg. Megkapott minden oltást, mikrochipelve van, és készen áll egy szerető otthonra! Jelenleg egy romániai menhelyen van.

Nézd meg Dora megható történetét!

Ha szeretné Dorát örökbe fogadni, és megadni neki azt a szeretetet és törődést, amit megérdemel, kérjük írjon nekünk a [email protected] címre. Köszönöm!

Oszd meg Dora történetét, hogy minél hamarabb szerető otthonra találjon!

betöltés...