Az árva orrszarvú elvesztette szüleit a vadorzók miatt. Aztán találkozott egy macskával, aki emlékeztette rá, hogy nincs egyedül

Nandi, egy két hónapos szélesszájú orrszarvú, aki egyedül vándorolt, miután édesanyját lelőtték az orvvadászok.

Sikerült egyedül túlélnie, de anyja nélkül nem maradt volna életben túl sokáig, ha nincsenek megmentői.

Végül eljutott a Rhino Árvaházba, Dél-Afrikába egy szentélyébe, amely az orrszarvúk gondozására szakosodott, akik elvesztették szüleiket. A személyzet nagy gondot fordított Nandi-ra, és segítettek neki, hogy nagyra és erősre nőjön.

Nagyszerűen van, és nagyon hálás a mentőinek. Szeret velük játszani, és szereti az embereket kergetni. De most Nandi-nek van egy új barátja: egy narancssárga tabby, Mewie.

Mewie-t egy gondnok, Jamie Traynor mentette meg, amikor csak néhány hetes volt. A méretkülönbségük ellenére Mewie és Nandi a legjobb barátok lettek. Mindig egymás oldalán vannak, és szeretnek együtt sétálni; majd visszajönnek és együtt szunyókálnak.

A mentők remélik, hogy egy nap Nandi elég erős lesz ahhoz, hogy újra szabadon engedhessék, de addig is élvezheti idejét a legjobb barátjával, Mewie-vel.

Nézd meg őket sétálás közben!

Mewie the cat decided to join Nandi the Rhino baby on their morning walk with The Rhino Orphanage`s caregiver Jamie Traynor. Too cute <3

Közzétette: Wild Heart Wildlife Foundation – 2017. február 5., vasárnap

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Ha te is így gondolod, kérlek oszd meg barátaiddal is ezt az édes történetet! 

betöltés...