A buszpályaudvaron kinyitják az ajtót 3 kóbor kutyának — Most nézd meg, amikor megkapják a saját ágyukat

Ahogy az északi félteke készen áll a nyárra, a tél hamarosan a bolygó déli felére érkezik. Így az élet rendkívül kemény a hajléktalan kutyák számára, akik olyan helyeken élnek, mint Új-Zéland vagy Brazília. Természetesen a négylábú barátaink különbözőképpen reagálnak a hidegre attól függően, hogy milyen szőrösek, de még mindig úgy gondolom, hogy a legtöbb kutya inkább egy kellemes éjszakai alvást szeretne.

Dél-Brazíliában az éjszakák hűvösek, ahogy a tél közelít, de ez a három hajléktalan kutya szerencsés. Olyan tökéletes helyet kaptak, hogy éjszaka biztonságban tudnak aludni.

Senki nem tudja, hogy ez a három kutya az utcán született, vagy eldobták őket. De mindenesetre úgy tűnik, mintha otthon éreznék magukat.

Ennek az az oka, hogy a Curitiba városában egy buszpályaudvaron dolgozó személyzet kinyitotta a szívét – és a terminál ajtajait a három kutyusnak. Amikor az állatszerető dolgozók a buszpályaudvarról látták, hogy a kutyák a hidegben vannak, nem engedték, hogy fagyoskodjanak. 

A személyzet elnevezte őket Max, Pitoco és Zoinho-nak. Most a trió tető alatt alszik, és élelmet, vizet, takarókat és még saját ágyakat is kaptak.

A személyzet régi gumiabroncsokból ügyesen készített ágyakat a kutyák számára. Nézd meg! 

A gumiabroncsok nem feltétlenül imponálnak minket, de a kutyák számára tökéletes!

Egy helyi politikus hallott a történetről, és úgy döntött, hogy meglátogatja a buszpályaudvart. A Facebookon több tízezer alkalommal osztották meg, és Fabiane Rosa tisztelegni akart a terminál dolgozóinak.

Fabiane rámutat arra, hogy sok állat az utcán nehéz körülmények között él, és egyesek visszaélésnek és elhanyagoltságnak vannak kitéve.

De mindenekelőtt ez a sor maradt meg bennem: “Meg kell értenünk, hogy ez a világ nem az emberek kiváltsága. Isten teremtette az állatokat, hogy megtanítson minket, hogy feltétlenül szeressünk “– írta Fabiane a posztján.

Határozottan egyetértek! Oszd meg, ha te is egyetértesz!

betöltés...