A nő látja, hogy egy hajléktalan férfi húz egy kocsi kutyát kerékpárjával az úton. Majd megáll és örökre megváltoztatja az életét.

Ő látja, hogy egy hajléktalan ember húzza a kutya kosárát a kerékpárral. Aztán megáll és örökre megváltoztatja az életét.

Amikor Alicia Edrington hazafele utazott Arkansasba, találkozott egy idős emberrel az úton. Ahogy közeledett, látta, hogy tíz kutya van a kerékpár hátulján lévő kocsiban, és szorgalmasan húzza őket. 

Alicia tovább ment, de nem felejtette el, amit látott. Megígérte magának, hogy ha újra meglátja az embert, megáll és segít neki.

Alicia hamarosan újra találkozott a küszködő kerékpárossal.

Megtudta, hogy Steve Kaliforniából származik és 2001 óta hajléktalanná vált. Éveken keresztül sok időt töltött a rászoruló állatok gondozására, és minden pénzét felhasználva segítette a kiszolgáltatottakat. Az utóbbi években több mint 50 kutyán segített.

Steve hosszú út előtt állt, hogy meglátogassa barátnőjét, aki szintén állatszerető, és aki több, mint 3000 mérföldnyire élt Indiana-ban.

Miután Alicia megtudta Steve történetét, elhatározta, hogy segít. Anyja segítségével petíciót indított a Facebookon keresztül, amely más állatszerető embereket célzott meg az Egyesült Államokban. Mindössze néhány órát vett igénybe, mielőtt az adományok elkezdtek beérkezni. Egy nő még azt is felajánlotta, hogy Steve-et és kutyáit elviszi barátnőjéhez.

Steve és a kutyák most egy meleg és kényelmes motelben vannak, ahol tudnak pihenni. Kapcsolatba kerültek egy nővel, Angelával, aki olyan szervezetet működtet, amely a hajléktalanok és állataik segítésével foglalkozik. Néhány nap alatt Steve és a kutyák élete radikálisan átalakult.

Steve-et nagyon meghatotta az a rengeteg támogatás, amit kapott. Többek között új karavánt fog kapni, hogy ő és kutyái soha többé ne legyenek hajléktalanok. A kutyák megkapják az orvosi segítséget, amire szükségük van ahhoz, hogy hosszú és boldog életet éljenek.

“Ha nem lenne ez a sok jó ember, akkor Steve még mindig pedálozhatna az úton, és ki tudja, milyen nehézségekkel kellett volna szembesülnie.” – írja Alicia.

Teljesen meghatódom, amikor olyan emberekről olvasok, mint Steve – egy ember, aki a nehéz élethelyzete ellenére úgy dönt, hogy segít az olyan állatoknak, amelyek szintén kemény életet éltek. Ő valóban hős, és annyira örülök, hogy ő és a kutyák megkapják a megérdemelt segítséget.

Szeretjük az állatokat, és úgy vélem, hogy a legnagyobb tisztelettel kell kezelni őket. Ha te is így gondolod, kérlek oszd meg barátaiddal ezt a megható történetet.

betöltés...