Ez a kölyök, ahogy megszületett, eltért a többitől — Aztán az állatorvos felfedezi, hogy miért

Ez a kölyök másnak született, mint a többi!

Ami az orvosi dolgokat illeti, tudatában voltam annak, hogy az állatok ugyanolyan betegségekkel és más olyan egészségügyi állapotokkal rendelkezhetnek, mint az emberek. De volt olyan, amiről nem tudtam. Fogalmam sem volt róla, hogy az állatoknál is lehet törpeség. Hogy nem tudtam ezt? Nos, miután láttam ezt az aranyos kölyköt … nem is kell mondjam, hogy egyből beleszerettem! Ismerjétek meg Mikeygust!

Mikeygus egy német juhászkutya, aki törpeséggel született. Az egyetlen probléma, ahogy nőtt, a lábai egyre gyengébbek lettek. A futás és a játék rendkívül nehéz volt neki. Az állatorvos még azt is elmondta a tulajdonosoknak, hogy nem valószínű, hogy valaha is újra járni fog.

De soha nem adták fel! Ehelyett mindent megtettek, hogy újra járhasson , és rehabilitáció alatt volt, hogy erősebbé tegyék a lábát.

És mivel nagyon kitartóak voltak, Mikeygus képes újra játszani és futni. Nem adja fel akkor sem, amikor elfárad. A barátaival egész nap játszik, és még a csirkéket is megkergeti!

Olyan aranyos kis kölyök, és olyan boldog, amilyen csak lehet! Nem hiszem, hogy láttam volna még ilyen imádnivalót, mint Mikeygus.

Ha szereted a kutyákat, és Mikeygus mosolyt csalt az arcodra, kérlek oszd meg ezt a szívmelengető videót másokkal is!

This German Shepherd Was Born With Dwarfism

Nothing will stop this dog with dwarfism from loving life! ??

Közzétette: UNILAD – 2017. május 10., szerda

betöltés...