Egy fényképész keresztül mászik a mocsáron, hogy megmentsen egy haldokló állatot — A barátja videóra vette az egészet

Egy vadvilág fotós dolga az, hogy ‘elkapja’ az állatot a megfelelő pillanatban, és nem szó szerint elkapni; de ez a fotós pont ezt tette! Ennek oka azonban hihetetlenül nemes.

Krzysztof Chomicz egy témát keresett egy mocsaras környéken,Swinoujscie közelében, egy északnyugat-lengyelországi városban, hogy felvételeket készítsen, amikor észrevett egy nagy ragadozó madarat, amely a sárban ragadt. Tudta, hogy ha nem cselekszik gyorsan, a madár végül megfullad a sárban; Így azonnal cselekednie kellett, és a sárba ugrott, hogy megmentse. A drónra szerelt kamera rögzítette az egész mentőakciót.

A videóban Chomicz nagyon küzd a sárban egy kötéllel a derekán, és próbálja megtartani a madarat, miközben a szilárd földön lévő partnere húzza a kötelet, hogy Chomiczot és a gigantikus méretű madarat kihúzza a veszélyből.

Szerencsére mindketten kikerültek a mocsárból, majd Chomicz elvitte egy állatmenhelyre, ahol megtisztították, és azonosították a madarat: egy körülbelül 6 hónapos rétisas.

A menedékhelyen elnevezték a sast Icarus-nak a görög mitológiájú karakter után.  Míg ez a sas nem repül túl közel a naphoz, az iszapnak majdnem sikerült elnyelnie. Köszönhetően Chomicz gyors munkájának, a dolgok jobban végződtek Icarus számára, mint a görög mitológiában.

Nézd meg Chomciz fantasztikus mentését.

Oszd meg bátor cselekedetét ennek a fényképésznek!

betöltés...