Egy férfi az állatkert bekerített területére merészkedik, hogy megmentsen egy fuldokló csimpánzt — Miután egy alkalmazott sem segített

A legutóbbi események, például ‘Harambe’, a gorillával megmutatja, hogy amikor az állatkert határait átlépjük, az könnyen halálos kimenetelű is lehet.

1990-ben a detroiti állatkertben, Rick Swope valami nagyszerű dolgot tett, habár nagyon meggondolatlan és nem tanácsolt dolgot tett, de ennek köszönhetően, szerencsére elkerülték a tragédiát.

Ahogy Swope végigjárta a majomházat, észrevette, hogy két hím között kirobbant a harc; miután kettejük közül Jo-Jo volt a kisebb, úgy döntött, hogy nincs esélye, így elmenekült.

Sajnos, miközben menekült, véletlenül belecsúszott az árokba, amely a ház külső részében futott, hogy megvédje a látogatókat. 

A csimpánzok általában nem képesek úszni, és az esés szinte halálosnak bizonyult Jo Jo-nak.

Mindenki az egész helyiségben csak állt, figyelve a majom fulladását – mondta Swope a Deseret News-nak. – Amikor másodszor is alámerült, tudtam, hogy valamit tennem kell.

Annak ellenére, hogy határozottan figyelmeztették, hogy ne menjen be a házba, Swope nem tudta megállni; gyorsan átugrotta a biztonsági kerítést, és beleugrott a vízbe, majd Jo-Jo felé úszott.

Megtekintheted, hogyan alakult a drámai esemény az alábbi videóban …

Ha tetszett a történet, oszd meg barátaiddal is.

betöltés...