Ezt a borjút megmentették a mészárlástól — És most nem akarja elhinni, hogy ő tényleg egy tehén

Gyerekként, az egyik legelső dal, amit gyakran megtanulunk, az “Old MacDonald Had A Farm”. Semmi sem olyan, mint a haszonállatok, akik szórakoztatnak és elfoglalnak minket fiatal korunktól kezdve.

Minden gazdaságban élő állat különleges a maga módján, de a tehén mindig kiemelkedett a többitől.  Akár a tej miatt, vagy a mély hang, de kétségtelenül aranyos lények.

Az egyetlen dolog, ami édesebb a tehénnél? Egy tehén, aki egyáltalán nem hiszi magáról, hogy egy tehén! Hölgyeim és uraim, itt az ideje, hogy találkozzunk Moonpie-vel, a tehén egy imádnivaló identitásválsággal …

Ő itt Moonpie, a borjú! Ez az édes kislány csak egy átlagos, növekvő tehén, de egy nagyon fontos különbséggel. Nem tudja, hogy egy tehén. Moonpie úgy gondolja, ő valójában csak az egyik kutya!

Janice Wolf, a Rocky Ridge állat menedék alapítója, Moonpie-ról egy barátjától hallott, aki egy árverésen fedezte fel a borjút. Janice tudta, hogy meg kell mentenie ezt a tehenet, ezért örökbe fogadta, és családtagként kezelte.

Mivel Moonpie annyira kicsi volt, Janice úgy döntött, hogy aludjon bent a többi tehéntől, így nem tapossák össze. Moonpie nem volt az egyetlen kisállat, aki bent aludt . Janicenek volt 12 kutyája, akik szívesen foglalkoztak vele, nem hagyták unatkozni. 

Bár Moonpie jól kijött minden kutyával, valódi kapcsolatot Janice süket bull terrierjével, Spackle-vel alakított ki. A kettő most annyira közel áll egymáshoz, hogy Spackle még azt is megengedi, hogy Moonpie gondját viselje kölykének, Cadburrynak. 

Ha a kis Cadburry tudta, hogy Moonpie nem egy kutya, akkor biztosan nem mutatta! A kutyák általában védik a játékaikat, csontjaikat, de Cadburry még azt is megosztotta  Moonpie-val.

Cadbury és Spackle nem az egyetlen rajongói, mondja Janice: “A kutyák a helyettesítő anyukák. Tisztítják az arcát, ahogy egy anya tenné.

Nem csak a kutyák azok, akik szeretik Moonpiet. Az menedék tele van barátságos állatokkal, akik mindig örülnek, ha új állat csatlakozik hozzájuk. Moonpie és Cheesecake, a vízidisznó is hamar barátokká váltak.

Cheesecake nem gondolt arra, hogy valami különös lenne, ha egy másik fajtával barátkozik, hiszen legjobb barátja egy csirke.

Akár őrkutyaként őrzik bent a házat, akár kint játszanak, a duó ritkán marad el egymástól.

Nyilvánvaló, hogy ha olyan állatról van szó, amely a saját fajain kívül szeretne barátot szerezni, ez a menedék az a hely, ahová érdemes jönni! Csak nézzük meg ezt a zebrát, Barcode, akinek legjobb barátja egy mini póni.

Amikor Moonpie a saját ágyában pihen, szívesen fogadja barátjait egy ölelésre, különösen ha az a barát Cadburry, a kölyökkutya.

Moonpie számára az élet kissé más, mint más borjaké, de minden percét imádja. Ez látszik is, amikor barátjával közös fotó készül.

Milyen szerencsés, hogy egy szerető otthonra talált? Ez a kis borjú a bizonyíték, hogy a barátságnak nincsenek határai.

Oszd meg barátaiddal ezt az édes történetet.

betöltés...