A védelmi tiszt egy kutyát és egy férfit vesz észre, puskával a kezében — Majd rájön, hogy mire készül

A  csapás látja a férfiakat az erdőben egy kutyával és egy puskával, felismeri, hogy mit kell csinálniuk

Sokszor mondjuk, hogy a megfelelő helyen voltunk, a megfelelő időben. Pontosan ez történt, amikor Chris Lynch észrevett egy férfit a michigani erdőben.

A Michigan Természettudományi Minisztériumának védelmi tisztje, Chris egy általános járőrözésen volt, amikor egy gyanús tevékenységet észlelt. Egy férfi sétált egy magánterületre, mögötte egy kiskutyával…

Habár furcsának tűnt az egész, sosem gondolta volna, hogy mit fog felfedezni, miután megközelítette őket. Ha Chris később ér oda, akár pár perccel, talán már késő lett volna…

Amikor Chris Lynch védelmi tiszt észrevett egy férfit, aki egy erdős magánterületre sétált egy kis termetű kutyával, érezte, hogy valami nincs rendben. Miután a férfi észrevette közeledését, úgy tűnt, hogy egy puskát csúsztat vissza a tokjába. Chris ekkor egy másik férfit is észrevett beljebb az erdőben, aki éppen egy gödröt ásott. 

Chris úgy gondolta, hogy megkérdezi mit csinálnak, és tudják-e, hogy magánterületen vannak. A férfi azt mondta, hogy a kutyájukat akarják eltemetni, de Chris látta, hogy szegény kutya még él… A férfi beismerte, hogy megakarták ölni a kutyát, mondván túl “öreg” volt! 

Miután néhány szabálysértésre hivatkozva —  többek között a betöltött fegyver — Chris meggyőzte a férfit, hogy adja át neki a kutyát. Pontosan tudta, hogy mit kell tegyen… 

A kutyust, akit később Tunzynak neveztek el, azonnal egy közeli menhelyre, a  Delta Animal Shelter -be vitte. A vizsgálat után kiderült, hogy a 11 éves kutya teljesen egészséges. “Semmi indokolt ok nincs arra, hogy végezzenek az életével, hiszen még legalább 5 évet élhet.” -mondta egy gondozó. Chris szerencsére jó helyen volt a megfelelő időben, különben szörnyű vége lett volna ennek a történetnek.

Nézd meg Tunzy örömtáncát! ☺ 

Miután Tunzy történetét bemutatták, hamar rátalált új otthonára, ahol leélheti a hátralévő éveit egy szerető család körében.

Oszd meg Tunzy történetét barátaiddal is.

betöltés...