A menhelyen megmentettek egy macskát, majd később rájöttek, hogy különleges tehetsége van más beteg állatok megnyugtatására

Radamenes úgy néz ki, mint egy átlagos macska, de ez messze van az igazságtól. Radamenesnek különleges adottsága van – egy képesség, amivel más állatokon segít a felgyógyulásban!

Legelsőnek ő is betegen került a menhelyre Bydgoszcz-ba, Lengyelország. A halál küszöbén volt, kritikus légúti fertőzésben szenvedett. Az orvosok nem sok reményt láttak a felépülésére.

Azonban mindenki meglepetésére Radamenesnek sikerült legyőznie a betegséget, és teljesen meggyógyult!

Ezután azt várnánk, hogy egy új otthont találjanak a cicának, de kiderült, hogy Radamenes sokkal értékesebb a menhelyen, mint bármelyik családban…

Radamenes a menhely “ápoló macskája” lett! Más beteg állatokra szenteli idejét, ápolja őket, hogy minél hamarabb felgyógyuljanak. Egy olyan természetes adottsággal rendelkezik, ami biztonságérzetet nyújt a beteg állatoknak.

Egész napját a beteg, és gyógyulófélben lévő állatokkal tölti. Ápolja őket, finoman dorombol és átöleli őket amikor egy barátra van szükség!

A macskákat hűséges állatoknak ismerjük, ez alól Radamenes sem kivétel. Ő egy igazi barát, és jóban-rosszban kiáll melletted.

Tanulmányok kimutatták, hogy az érintésnek nagy ereje van a gyógyulásban. Ha valaki melletted van és támogat, felgyorsíthatja a gyógyuláshoz vezető utat.

Radamenes addig szeretgeti, öleli és ápolja barátait, amíg fel nem gyógyulnak!

Ez a macska számtalan csodát tett a menhelyen. Nagyon sok állatnak segített túlélni betegségét, de sosem várt cserébe semmit.

Mindannyian tanulhatunk ettől a csodálatos macskától!

betöltés...