A katona arra kényszerül, hogy megmentett kutyáját Irakban hagyja. Egy hónap múlva a világ másik oldalán találkoznak

Ken Wyrsch egy katonai bázison dolgozott Irakban, amikor legelsőnek találkozott Ollie-val. Akkor még csak egy kölyökkutya volt, és egyből elnyerte a katonák szívét. Nem tudták nézni, hogy szenved a kutya, így etették és foglalkoztak vele.

Mindenek felett, Ken volt az, aki a legtöbb időt szentelte Ollie-ra.

A legjobb barátok lettek, és Ollie fontos része lett Ken és a többiek életében; egy igazi hangulat fellendítővé vált a csapat számára.

Eltelt az idő, és kölyökből felnőtt kutya lett. Ken minden szabadidejét legjobb barátjával töltötte. “Ott volt, amikor elmentünk egy küldetésre, és várt minket amikor visszatértünk.”


Eljött a nap, amikor Kennek el kellett hagynia Irakot, és hazamenni Kaliforniába.Az egész katonai bázist lezárták, ami azt jelentette, hogy Ollie elveszíti barátait, és újra egyedül marad az utcákon. Ken szíve összetört a gondolattól, és úgy érezte, hogy ezt nem hagyhatja megtörténni.

Biztos volt benne, hogy a kutya nem élné túl a zord életet az utcán, különösen egy olyan országban, ahol a kóbor állatokhoz a hozzáállás nem a legkedvezőbb; és Ollie egy gyengéd, szerető kutya…

Tehát Ken felvette a kapcsolatot a nemzetközi SPCA-vel (Állatkínzást megelőző egyesület), azzal a kéréssel, hogy segítsenek neki Ollie-t megmenteni és Kaliforniába szállítani.

Egy hónappal később, és a nagylelkű adományoknak köszönhetően Ollie megérkezett az USA-ba!

A videóban láthatod szívmelengető újraegyesítésüket. Ez egy új élet kezdete az iraki kóbor kutyának. Ollie-ra egy boldog élet vár legjobb barátjával, és családjával.

Oszd meg ezt a szép történetet barátaiddal, ha egyetértesz azzal, hogy ez egy nagyszerű cselekedet volt Ken részéről. Sok szerencsét Ollie az új életedhez! 

betöltés...