Egy nő rátalál egy botorkáló cicára, de csak ezután veszi észre, hogy milyen szörnyűség történt vele. Sokkoló képek!

Bántalmazni egy élőlényt, megbocsájthatatlan!  Nincs ok arra, hogy valaki a haragját vagy megoldatlan érzelmi gondjait egy ártatlan áldozaton töltse ki! Ez egy igazi gyávaság!

Sajnos sokszor egy állat az áldozat. Kicsik és védtelenek, nem tudják megvédeni magukat. Az egyetlen remény, ha valaki észreveszi a bántalmazottat, és megpróbál véget vetni szenvedésein, segít rajta.

Leonora Calamba, egy macska imádó, rábukkant egy 1 hónapos kiscicára, akinek rettenetes gazdája összevarrta a cica szemét, fülét és orrát! Azonnal hazavitte, hogy segítsen rajta, de nem volt benne biztos, hogy ez sikerül.

(FIGYELEM: A következő képek megzavarhatják egyes nézők figyelmét!)

A fülöp-szigeteki Leonora Calamba belebotlott July-ba, az 1 hónapos cicába egy sikátornál, közel a házához. Amikor meglátta, mit tett vele előző gazdája, teljesen ledöbbent …

Bevarrták a szemét, fülét és orrát. Ez az egyik legszörnyűbb kegyetlenség, amit ellehet képzelni! Leonora nem volt biztos benne, hogy segíteni tud ezen a kis ártatlan cicán.

Leonora hazavitte July-t, és elkezdte ezt a kényes eljárást; ollóval levágni a varratot. Nagyon óvatosnak kellett legyen!

Végül, sok stresszes és gyengéd munka után, a varrás kint volt!

July-nak fájdalmai voltak, de legalább látott, és tudott enni. Leonora lassan elkezdte hozzá szokatni többi macskájához.

Több hétbe is beletelt, mire July jobban lett. Maradt néhány heg a fülén és az orrán, de ez semmi ahhoz képest, amit attól a gyáva embertől kellett elszenvednie!  

Ez a szegény cica elszenvedte a legszörnyűbb bántalmazást, amit valaha láttam. Egy csoda, hogy Leonora rátalált!

betöltés...