Minden nap egy rejtélyes kutya látogatja házát, majd elalszik – Aztán EZT az üzenetet találja nyakörvén

Napról-napra egy Golden Retriever felbukkant egy nő házánál. Udvariasan üdvözölte, majd csendesen besétált a folyosóra, ahol elhelyezkedett és elaludt. Néhány óra elteltével hazament.

De honnan jött ez a kutya? Egy nap a nő megkapta a választ egy üzenetből, ami a kutya nyakörvéhez volt csatolva.

Ez a történet körbejárta az internetet. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem, de túl jó történet ahhoz, hogy kihagyjuk!

“Egy idős, fáradt kinézetű kutya sétált a kertembe; láttam, hogy van nyakörve, és jól táplált volt, tehát tudtam, hogy van otthona és törődnek vele.”

“Szépen, nyugodtan odajött hozzám, én megsimogattam a fejét, majd követett a házba, ahol a folyosó végére sétált, és összegömbölyödve elaludt a sarokban.”

“Később az ajtóhoz ment, én pedig kiengedtem.”

“A következő napon ismét üdvözölt kertemben, besétált a házba, majd elfoglalta helyét, és ismét elaludt. Ez így ment pár héten keresztül. ”

“Kíváncsi voltam, így egy cédulát raktam a nyakörvére: ‘Szeretném megtudni, hogy kié ez az édes kutya, és tudja-e, hogy szinte minden nap a házamba jön egy kis szundikálásra.’”

Másnap szintén megjelent, egy új üzenettel a nyakörvén, ami így szólt: ‘6 gyerekkel lakik egy házban, ebből kettő 3 éven aluli. Próbálja bepótolni az alvást. Holnap én is mehetek vele?’

A levél mosolyt csalt a nő arcára. Természetesen továbbra is tárt karokkal fogadta a kutyát, hiszen már barátokká váltak, és tudta nagyon jól, hogy milyen egy nagy családdal élni.

Mit tettünk, hogy megérdemeljük a mi szeretett kutyáinkat? Óriási szívük van, igazán hűségesek és mindig megmosolyogtatnak. Úgy gondolom, hogy ez a történet kiemeli a kegyes hűségességüket! Ez az édes kutya emlékeztet arra, miért is ők az ember legjobb barátai!

Szeretjük az állatokat és hiszem, hogy a legnagyobb tiszteletet érdemlik.

betöltés...