Egy nő talált egy elhagyatott bőröndöt a parkban — majd egy sokkoló látvány fogadja

Egy háziállat komoly felelősséggel jár. Minden gazda feladata, hogy kedvence etetve legyen, mozogjon eleget és a megfelelő törődést, szeretetet megkapja, amit minden állat megérdemel!

Sajnos sokszor az emberek nem értik meg, hogy mennyi munkával jár, ha egy háziállatot az otthonukba hoznak; mennyi mindent kell biztosítani, hogy az az állat megfelelő körülmények között élje le életét. Ilyenkor történik az állat elhanyagoltsága.

Tehát amikor ez a 12 fekete cica megszületett, úgy bizonyult, hogy több, mint amennyit a tulajdonos kezelni tudott volna. Ahelyett, hogy örökbe adta volna őket, vagy más lehetőségeket vett volna igénybe, valami megdöbbentőt tett!

Egy nap, Sara Baumer egy közeli parkban sétált, amikor megpillantott valami furcsát. Egy kopott bőröndöt hagyott valaki a park közepén.

Sara nem törődve tovább akart indulni, amikor meghalott egy halk nyávogást a bőröndből. Megriadva, azonnal kinyitotta, és megdöbbenésére 12 pici cica nézett rá vissza!

Hirtelen nem tudta mitévő legyen… de azt tudta, hogy nem hagyhatja őket ott! Így azonnal a legközelebbi állatkórházba vitte őket. A cicák éltek, de ki tudja mennyi ideje lehettek a bőröndben? 

Az állatorvos boldogan közölte, hogy összességében a cicák rendben voltak. Bolhásak voltak, vízre és ételre volt szükségük, ami könnyen orvosolható volt.

Most, hogy a kiscicák orvosi felügyelet alatt voltak, biztonságban fejlődhettek. Nemsokára mindegyiknek kialakult a saját személyisége, és hamar a kórház kedvencei lettek! 

Sajnos, aki eldobta őket a parkban, nem találták meg! Az állatkórház elhatározta, hogy segít mind a 12 cicának új otthont találni. 

Csak rájuk kell nézni! Hát nem édesek? A cuki kinézetüknek és megnyerő személyiségüknek köszönhetően, sikerült mindnek szerető otthonra találni! 

Míg ezek a cicák szerencsések voltak, megszámlálhatatlan állat kerül az utcára minden évben. Ha szeretnéd egy új taggal bővíteni a családot, kérlek fogadj örökbe egy megmentett állatot a menhelyről, ezzel adva egy új esélyt számukra, hiszen rengeteg szeretet van bennük! 

betöltés...